Τρίτη 30/04/2024

Τουρκία εκλογές: Οι εθνικιστές Γκρίζοι Λύκοι νικητές – Αλαλούμ με τα αποτελέσματα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Αλαλούμ με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία. Οι εθνικιστές Γκρίζοι Λύκοι είναι οι ρυθμιστές και νικητές των τουρκικών εκλογών.

Αν και τα τουρκικά κρατικά ΜΜΕ ανακοίνωναν σε ζωντανή ροή τα αποτελέσματα των εκλογών (ποσοστά υποψηφίων), το τουρκικό Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο δεν ανακοίνωνε αποτελέσματα παρά μόνο πόσοι ψήφισαν (ενσωμάτωση). Παράξενα πράματα για τον δυτικό κόσμο…

Στις τουρκικές εκλογές πέρα από τον εθνικιστή υποψήφιο Σινάν Ογκάν υπάρχουν και άλλοι δύο εθνικιστές μέσα στις δύο συμμαχίες.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με το Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (MHP) που συμμετέχει στην συμμαχία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Μεράλ Ακσενέρ με το Καλό Κόμμα (IYI) που συμμετέχει στην συμμαχία του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι Μεράλ Ακσενέρ είναι πνευματικό παιδί του Ντεβλέτ Μπαχτσελί και ανήκε στο MHP μέχρι το 2017 όταν και ίδρυσε το δικό της πολιτικό κόμμα.

Είτε βγει νικητής ο ισλαμιστής Ερντογάν, είτε ο κεμαλιστής Κιλιτσντάρογλου αυτοί που κερδίζουν και στις δύο περιπτώσεις είναι οι πιστοί στην ιδεολογία των Γκρίζων Λύκων.

Όπως έχουμε γράψει η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο θα παραμείνει αμετάβλητη όποιος και εάν βγει.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ