Παρασκευή 26/04/2024

ΝΑΤΟ – Cyber ​​Coalition 2022: Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη άσκηση κυβερνοάμυνας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση άμυνας στον κυβερνοχώρο του ΝΑΤΟ

Στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση για τον κυβερνοπόλεμο Cyber ​​Coalition 2022, συμμετείχαν μέλη από 26 Συμμάχους του ΝΑΤΟ, προσκεκλημένοι από Φινλανδία και Σουηδία, καθώς και Γεωργία, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Ελβετία, Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ υπήρχαν συμμετέχοντες από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Η άσκηση κυβερνοάμυνας Cyber ​​Coalition έλαβε χώρα φέτος 2022 στο Ταλίν της Εσθονίας από 28 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου.

Η Cyber ​​Coalition είναι η ναυαρχίδα στην ετήσια συλλογική άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Σχεδιάζεται και διεξάγεται από τη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού υπό τη διακυβέρνηση της Στρατιωτικής Επιτροπής.

Η άσκηση Cyber ​​Coalition της Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ δοκίμασε και εκπαίδευσε τους υπερασπιστές του κυβερνοχώρου από όλη τη Συμμαχία στην ικανότητά τους να υπερασπίζονται το ΝΑΤΟ και τα δίκτυα στον εθνικό κυβερνοχώρο.

Η μεγαλύτερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ Cyber ​​Coalition 2022
Η μεγαλύτερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ Cyber ​​Coalition 2022. Εικόνα: NATO ALLIED COMMAND TRANSFORMATION

“Κακόβουλοι παράγοντες επιδιώκουν να υποβαθμίσουν τις κρίσιμες υποδομές μας, να παρέμβουν στις κυβερνητικές μας υπηρεσίες, να εξάγουν πληροφορίες, να κλέψουν πνευματική ιδιοκτησία και να εμποδίσουν τις στρατιωτικές μας δραστηριότητες. Οι Σύμμαχοι δεσμεύονται να προστατεύσουν τις κρίσιμες υποδομές τους, να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα και να ενισχύσουν την άμυνά τους στον κυβερνοχώρο. Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε να προφυλαχτούμε από τέτοιες κακόβουλες δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο στο μέλλον και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να αποτρέψουμε, να υπερασπιστούμε και να αντιμετωπίσουμε όλο το φάσμα των απειλών στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης πιθανών συλλογικών απαντήσεων”, δήλωσε ο Διοικητής της Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ, Πτέραρχος Philippe Lavigne ο οποίος διατέλεσε Αρχηγός της Γαλλικής Αεροπορικής και Διαστημικής Δύναμης.

Δείτε το βίντεο του NATO από την άσκηση κυβερνοάμυνας:

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ