Σάββατο 27/04/2024

Temu: Τι να προσέξετε στην παραγγελία από Temu – Τι είναι τα κουπόνια 100 ευρώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε παραγγελία από Temu. Τι είναι το Temu; Είναι απάτη; Τι λένε οι κριτικές; Τι είναι τα κουπόνια 100 ευρώ και η έκπτωση 30%; Υπάρχουν temu κουπόνια για παλιούς χρήστες;

Όλοι και όλες θα έχετε ακούσει, δει και διαβάσει για το Temu. Κάποιοι ίσως έχετε αγοράσει ήδη και θέλετε να κάνετε παραγγελία από το Temu.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, τα Temu κουπόνια 100 ευρώ και η επιπλέον έκπτωση (έκπτωση 30% αυτή τη στιγμή) είναι μόνο για νέο χρήστη όταν κατεβάσει την εφαρμογή από ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο που στην περίπτωσή μας είναι αυτός. Αυτό σημαίνει ότι, εάν έχετε κάνει λήψη της εφαρμογής στο παρελθόν και:

  • αγοράσατε, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά κουπόνια εάν δεν περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
  • δεν αγοράσατε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια γιατί έληξαν

Τα ίδια ισχύουν και εάν κάνατε απεγκατάσταση της εφαρμογής και στη συνέχεια επανεγκατάσταση, ΔΕΝ ισχύουν τα κουπόνια από το λινκ μας! Αν έχετε και άλλο smartphone μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε αυτό και να πάρετε τα κουπόνια κανονικότατα.

Αν είστε παλιοί χρήστες διαβάστε πως θα πάρετε ξανά τα κουπόνια εδώ.

Τι είναι το Temu;

Το Temu είναι μια διαδικτυακή αγορά που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, παπουτσιών, υλικών διακόσμησης σπιτιού, εργαλείων, και πολλών άλλων. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της ιρλανδικής εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου PDD Holdings.

Η πλατφόρμα έχει αποκτήσει δημοτικότητα λόγω της ποικιλίας των προϊόντων της και των εξαιρετικά χαμηλών τιμών της. Το Temu υποστηρίζει ότι σας βοηθά να “αγοράζετε σαν δισεκατομμυριούχος” και προσφέρει φθηνά προϊόντα που παραδίδονται στους καταναλωτές από την Κίνα.

Όσον αφορά στην Ελλάδα (Temu Greece) τα προϊόντα έρχονται μέσω της Ευρώπης (Temu Europe) (πχ Βουλγαρία) και οι καταναλωτές δεν πληρώνουν τελωνείο. Επίσης τα τέλη αποστολής (μεταφορικά) είναι μηδενικά. Το δέμα έρχεται στο σπίτι με εταιρεία courier.

Είναι το Temu απάτη;

Το ΤΕΜΟΥ ως εταιρεία και ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι απάτη. Λειτουργεί νόμιμα και διαθέτει σχετικές εφαρμογές σε Android και iOS.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ποιότητα όλων των προϊόντων είναι υψηλή αλλά επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχουν προϊόντα με χαμηλή ποιότητα το Temu είναι απάτη.

Temu κουπόνια 100 ευρώ

Το ΤΕΜΟΥ στα πλαίσια του μάρκετινγκ που εφαρμόζει δίνει στον κάθε νέο χρήστη κουπόνι temu 100€ ευρώ εφόσον κατεβάσει την εφαρμογή από ένα συγκεκριμένο λινκ που στην περίπτωσή μας είναι αυτό. Τα εν λόγω κουπόνια ισχύουν για αγορές μόνο μέσω της εφαρμογής και όχι μέσω υπολογιστή! Τα 3 είδη εκπτωτικών κουπονιών 100 ευρώ που υπάρχουν είναι:

1 κουπόνι με 25 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας 50€+
1 κουπόνι με 30 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας 100€+
3 κουπόνια με 15 ευρώ έκπτωση το καθένα για κάθε παραγγελία συνολικής αξίας 75€+

Temu κουπόνια 250 ευρώ

Στην τελευταία παραγγελία από το Temu μας εμφανίστηκε ένα νέο πακέτο κουπονιών 250 ευρώ. Τα κουπόνια 250 ευρώ ήταν επιπλέον των υπαρχόντων κουπονιών 100 ευρώ και της έκπτωσης με τον κωδικό προσφοράς!

Το μήνυμα που μας είχε εμφανίσει για να τα πάρουμε ήταν να αγοράσουμε δύο οποιαδήποτε προϊόντα οποιασδήποτε αξίας. Αγοράσαμε με 8 ευρώ περίπου και αποκτήσαμε τα παρακάτω κουπόνια:

  • 1 κουπόνι με 5 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 5,01€
  • 1 κουπόνι με 15 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 40€
  • 1 κουπόνι με 30 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 100€
  • 1 κουπόνι με 40 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 130€
  • 1 κουπόνι με 50 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 150€
  • 1 κουπόνι με 10 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 20€
  • 1 κουπόνι με 20 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 60€
  • 1 κουπόνι με 30 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 100€
  • 1 κουπόνι με 50 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 150€

Temu 30% έκπτωση

Πέρα από τα κουπόνια κάθε νέος χρήστης αποκτάει μια επιπλέον έκπτωση 30%. Το εν λόγω κουπόνι όταν ξεκίνησε το Temu στην Ελλάδα ήταν αρχικά 50% για αγορές 100 ευρώ. Δηλαδή αγόραζες προϊόντα συνολικής αξίας 100 ευρώ και πλήρωνες 50 ευρώ. Έπειτα, το όριο έπεσε στα 20 ευρώ, αγόραζες 40 ευρώ και πλήρωνες 20. Από τις 5 Δεκεμβρίου 2023 η έκπτωση με τον κωδικό προσφοράς “έπεσε” στο 30%.

Αυτό σημαίνει ότι, όταν ο νέος χρήστης της εφαρμογής εξαργυρώνει τον κωδικό εντός 1 ώρας μετά την λήψη της εφαρμογής, έχει 30% έκπτωση σε παραγγελίες άνω των ‎40€, δηλαδή πληρώνει ‎24€. Φυσικά συνεχίζουν να ισχύουν κανονικότατα τα κουπόνια 100 ευρώ. Για να πάρετε την έκπτωση 30% χρησιμοποιήστε τον κωδικό προφοράς tag65931

Παραγγελία από temu με κουπόνι με έκπτωση με κωδικό προσφοράς
Παραγγελία από temu με κουπόνι με έκπτωση με κωδικό προσφοράς

Παραγγελία από Temu

Η παραγγελία από το Temu γίνεται όπως όλες τις άλλες πλατφόρμες. Αυτό που δεν έχουν όμως είναι ότι, το Temu εάν καθυστερήσει η παραγγελία δίνει στον πελάτη 5 ευρώ ανά παραγγελία.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2023, λάβαμε μήνυμα από την εξυπηρέτηση πελατών Temu ότι μας ζητάμε συγνώμη πιστώνοντας ταυτόχρονα στον λογαριασμό μας 20€ ανά παραγγελία, επειδή τα προϊόντα ενδέχεται να μην φτάσουν πριν τα Χριστούγεννα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω καθυστέρησης που οφείλεται σε βλάβη αεροπλάνου. Σημειώνεται ότι, το συνολικό ποσό που πληρώσαμε ήταν περίπου 50 ευρώ.

Πίστωση από το Temu γιατί καθυστέρησε η παραγγελία
Πίστωση από το Temu γιατί καθυστέρησε η παραγγελία

Ο Κινέζος δηλ. μας ζήτησε συγνώμη επειδή θα καθυστερήσουν οι παραγγελίες δίνοντας μας συνολικά 60 ευρώ για να αγοράσουμε δωρεάν πλέον. Αργότερα μας έδωσε άλλα 5 ευρώ ανά παραγγελία λόγω της καθυστέρησης, όπως προαναφέραμε -τα 20 ήταν η συγνώμη. Πείτε μας ένας άλλον που το κάνει αυτό. Μετά από χρόνια σε online αγορές, εμείς δεν το συναντήσαμε ποτέ. Φυσικά δεν ζητήσαμε επιστροφή χρημάτων, αν και μπορούσαμε. Οι πρώτες παραγγελίες που είχαμε κάνει είχαν φθάσει σε περίπου μία εβδομάδα.

Δείτε το e-mail που λάβαμε από την εξυπηρέτηση πελατών Temu:

E-mail από το temu γιατί καθυστέρησε να έρθει η παραγγελία στην Ελλάδα
E-mail από το temu γιατί καθυστέρησε να έρθει η παραγγελία στην Ελλάδα (το ένα από τρία)

Όσον αφορά στην παράδοση των προϊόντων από το ΤΕΜΟΥ, αυτή γίνεται με εταιρεία courier στο σπίτι σας, εντελώς δωρεάν! Σημαντικό είναι ότι, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της μέσα από την εφαρμογή.

Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία παραγγελία. Με συνδυασμό κουπονιών και “σπάζοντας” αυτά που θέλετε σε πολλές παραγγελίες, πετυχαίνετε τις μέγιστες εκπτώσεις, πάνω στις εκπτώσεις. Οπότε, “σπάστε” την παραγγελία σε πολλές μικρές ώστε να πιάσετε την μεγαλύτερη έκπτωση!

Από ότι θα καταλάβατε το ΤΕΜΟΥ δεν είναι απάτη!

Κατεβάστε την εφαρμογή, ώστε να πάρετε κουπόνια προσφοράς 100 ευρώ, από το λινκ εδώ και έπειτα με τον κωδικό tag65931 μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον έκπτωση 30%. Ενδέχεται να εμφανισθούν και σε εσάς τα κουπόνια 250 ευρώ ή κάτι καλύτερο. Καλές αγορές!

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ