Τετάρτη 01/05/2024

Temu: Το κινεζικό φαινόμενο και τα παράπονα για τις αγορές

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η κινεζική εταιρεία Temu αναδύεται ως σοβαρή ανταγωνίστρια πλατφορμών online αγορών και ξεκίνησαν τα παράπονα για τις αγορές.

Με στόχο να αρπάξει μερίδιο αγοράς από τις Amazon, Alibaba, Aliexpress, Shein και άλλες, εφαρμόζει ένα επιθετικό μάρκετινγκ με χαμηλές τιμές, κουπόνια και δωρεάν μεταφορικά, την στιγμή που το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 10 ευρώ.

Τα παράπονα πελατών που διακινούνται στο διαδίκτυο και αναμεταδίδονται και στο ελληνόφωνο διαδίκτυο, σε “φθηνές μεταφράσεις”, αφορούν στον χρόνο παράδοσης των προϊόντων και την ποιότητα αυτών. Υπάρχουν επίσης δημοσιεύματα ότι η εφαρμογή Temu παρακολουθεί το κινητό, την στιγμή που ο κάτοχός του έχει εγκαταστήσει 1.002 app και έχει συναινέσει ούτε και αυτός ξέρει σε τί…

Προσωπικά παραγγείλαμε και πληρώσαμε με Paypal. Τα προϊόντα ήταν αυτά που διαφημιζόταν και έφθασαν από την Κίνα στην πόρτα του σπιτιού μας με courier, γρηγορότερα από ότι ίσως έκαναν εάν τα έστελναν από την Ελλάδα. Φυσικά, ευχόμασταν να “χαθούν” για να “τσεπώναμε” ένα 5ευρω κάθε 2 ημέρες καθυστέρησης, αλλά πού τέτοια τύχη.

Γιατί να μην αγοράσεις κινέζικα προϊόντα απευθείας από την Κίνα και όχι από μεταπωλητή στην Ελλάδα. Γιατί να μην δώσεις τα χρήματά σου και να αγοράσεις από το Temu μικρές “απάτες”;

Στο ελληνόφωνο διαδίκτυο, φωνές άρχισαν να λένε όχι μην αγοράσεις από το Temu, ίσως γιατί χάνουν μερίδιο της αγοράς, ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα που ο καταναλωτισμός “χτυπάει” κόκκινο.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η Temu επιτύχει τον στόχο της. Επειδή όμως ίσως κάποτε τελειώσουν οι προσφορές, εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία τώρα πριν είναι αργά. Διαβάστε πώς εδώ και εδώ.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ