Τετάρτη 01/05/2024

Temu: Όλοι κερδίζουν, ακόμα και οι πολέμιοί του. Το ίδιο;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Όλοι κερδίζουν από το Temu, ακόμα και οι πολέμιοί του. Το ίδιο κερδίζει ή θα “σπάσει” σαν φούσκα;

Οι πρώτοι που κερδίζουν είναι όσοι εκμεταλλεύονται τα υπάρχοντα (άγνωστο μέχρι πότε) κουπόνια Temu, συνολικής αξίας 100 ευρώ και 250 ευρώ. Με συνδυασμό αυτών των κουπονιών, στις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις στα προϊόντα καθώς και τα δωρεάν μεταφορικά από την Κίνα στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Μια άλλη κατηγορία ατόμων που κερδίζουν είναι όσοι το πολεμάνε και λένε ευθέως ή πλαγίως ότι, το Temu είναι απάτη. Αυτοί, εξαιρουμένων αυτών που ίσως τα παίρνουν στην καθομιλουμένη, από κάποιον ανταγωνιστή ή κάποιον που του “τρώει” πελάτες, αναφερόμενοι στην κινεζική πλατφόρμα, αποκτούν δημοσιότητα που μετριέται σε κλικς στο διαδίκτυο και views στο YouTube, τα οποία αυξάνουν το διαφημιστικό κέρδος (πχ από διαφημίσεις Google Adsense) και τους ακολούθους (subscribers).

Το Temu κερδίζει ή θα “σπάσει” σαν φούσκα;

Πριν από αυτό, πρέπει ο καταναλωτής να καταλάβει ότι το Temu δεν είναι απάτη. Ό,τι αγοράσει θα έρθει με κούριερ στο σπίτι του (5 παραγγελίες κάναμε και όλες ήρθαν) και εάν καθυστερήσει πέρα του χρονικού ορίου που ορίζει το Temu, θα αμειφθεί με 5 ευρώ. Δεν το κάνουν πολλοί αυτό. Εμείς για να πούμε την αλήθεια επιθυμούσαμε να καθυστερήσει η παραγγελία 😉 αλλά δεν…

Το Temu από την αρχή της εμφάνισής του έκανε δυναμική είσοδο στην αγορά, ειδικά όταν “έπαιξε” ως διαφήμιση στο μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός των ΗΠΑ. Η διαφήμιση των 30 δευτερολέπτων στο Σούπερ Μπόουλ (Super Bowl) του αμερικανικού ποδοσφαίρου, στόχευσε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και κόστισε, σύμφωνα με το περιοδικό Time, περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια.

Από τότε και έπειτα, κυριάρχησε στις εμφανιζόμενες διαφημίσεις στα sites και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φθάσαμε στο σήμερα, όπου όλοι και όλες λίγο-πολύ το έχουν ακούσει και δει. Έχοντας διαβάσει μέχρι αυτό το σημείο, ίσως είδατε και κάποια διαφήμιση του Temu ενδιάμεσα, έτσι δεν είναι;

Το χρηματικό ποσό που “έπεσε” από το Temu σε διαφημίσεις είναι τεράστιο. Σε συνδυασμό με τα εκπτωτικά κουπόνια που δίνει “πάνω” στις υπάρχουσες εκπτώσεις των προϊόντων, τα έξοδά του αυξάνονται.

Αυτό που εκτιμούμε, παρακολουθώντας και τον όγκο των διαφημίσεων ο οποίος έχει ελαττωθεί, είναι ότι, σιγά-σιγά θα “κοπούν” τα κουπόνια Temu. Αυτό δείχνει και η πορεία στο κουπόνι με τον κωδικό προσφοράς το οποίο στην αρχή ήταν 50% για αγορές 100 ευρώ (αγόραζες προϊόντα 100€ και πλήρωνες 50€). Το εν λόγω κουπόνι αργότερα έγινε 50% για αγορές 40 ευρώ (αγόραζες προϊόντα 40€ και πλήρωνες 20€) και πλέον είναι 30%.

Εάν θέλετε να αγοράσετε από το Temu και είστε νέος χρήστης, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο amyna.news/temu-coupons-code ώστε να πάρετε τα κουπόνια και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς tag65931 για την επιπλέον έκπτωση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα κουπόνια των 250 ευρώ εδώ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ