Τρίτη 30/04/2024

Temu: 7 λόγοι που είναι καλύτερο από άλλες πλατφόρμες για online αγορές

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Γιατί για εμάς το Temu είναι καλύτερο από τις άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Πλατφόρμες για online αγορές υπάρχουν αρκετές: Aliexpress, Shein, Amazon κ.α. Τα ίδια προϊόντα που έχει το Temu μπορείς να τα βρεις και αλλού, αλλά ποια είναι τα σημεία και οι διαφορές που το κάνουν καλύτερο; Εάν δεν ξέρεις τί είναι το Temu μπορείς να διαβάσεις εδώ και να δεις ότι δεν είναι απάτη.

Οι 7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο από άλλες πλατφόρμες online αγορών, για το ίδιο είδος των προϊόντων που διαθέτουν, είναι οι παρακάτω:

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος μέχρι στιγμής, είναι τα βασικά εκπτωτικά Temu κουπόνια 100 ευρώ που δίνει στον κάθε χρήστη που θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει την εφαρμογή για πρώτη φορά. Μέχρι στιγμής γράψαμε, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει αυτή η προωθητική ενέργεια. Σημειώνεται ότι, εδώ και λίγες εβδομάδες ξεκίνησε να δίνει κουπόνια και στους παλιούς χρήστες.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δίνει και κουπόνια 250 ευρώ αφού πρώτα έχεις κάνει παραγγελία ή αγοράζοντας 2 οποιαδήποτε προϊόντα από ορισμένα που σου προτείνει ή μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα αδράνειας αγορών.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την παραγγελία. Στο Temu οι παραγγελίες έρχονται από αποθήκες που έχει στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις να ασχοληθείς με τον ποιο τρόπο αποστολής να επιλέξεις ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο. Όσοι και όσες έχουν αγοράσει από Κίνα ή άλλες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης γνωρίζουν τον πονοκέφαλο που αποκτάς. Τονίζεται ότι, αρκετοί απατεώνες χρησιμοποιούν αυτή την ευκολία, δηλ. να έχει ευρωπαϊκές αποθήκες και να μην έχει δασμούς τελωνείου, και στέλνουν SMS ή email με τα οποία ζητάνε μικροποσά γιατί και καλά κόλλησε η παραγγελία στο τελωνείο. Η Temu δεν στέλνει ποτέ αιτήματα για επιπλέον πληρωμές μέσω SMS ή email. Εάν λάβετε αιτήματα που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από την Temu, σας συνιστούμε να τα αγνοήσετε και να μην κάνετε κλικ σε συνδέσμους που μπορεί να περιέχουν.

Ο τέταρτος λόγος έχει να κάνει και αυτός με τις παραγγελίες και την καθυστέρηση που ενδεχομένως αντιμετωπίσεις μέχρι την παραλάβή τους. 5 ευρώ στο πιστωτικό υπόλοιπο του λογαριασμού στο Temu για μελλοντικές αγορές. Τόσο απλά, χωρίς να ζητήσεις εσύ τίποτα. Το Temu πιστώνει αυτόματα το λογαριασμό σου με ένα 5ευρω γιατί η παραγγελία θα έρθει στο σπίτι σου μετά την ημερομηνία που σε είπε ότι θα φθάσει. Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις που αργούν τα προϊόντα να φύγουν από την Κίνα και σου πιστώνει επιπλέον 20 ευρώ, έτσι για συγνώμη.

Ο πέμπτος λόγος που μας αρέσει το Temu είναι ότι, εάν το προϊόν που παραλάβεις είναι χαλασμένο ή ελαττωματικό παίρνεις τα χρήματά σου πίσω (refund). Δυο-τρεις φορές που μας έτυχε, από τις 30+ παραγγελίες με 20-30 προϊόντα η καθεμία, βγάλαμε φωτογραφία, τραβήξαμε βίντεο και ενημερώσαμε την υποστήριξη πελατών. Πήραμε τα χρήματα πίσω και δεν επιστρέψαμε τίποτα.

Ο τρόπος πληρωμής στο Temu είναι ο έκτος λόγος που μας αρέσει η δημοφιλής κινεζική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Πληρώνεις με ό,τι θέλεις. Κάρτα τράπεζας, Apple Pay, Google Pay και Paypal.

Τέλος, είναι η προσαρμογή τιμής εντός 30 ημερών. Τα προϊόντα που αγοράζεις από το Temu υπάγονται στην πολιτική του περί προσαρμογής τιμών. Αυτό σημαίνει ότι, όταν κάνεις παραγγελία και είναι στο δρόμο προς το σπίτι σου, εάν η τιμή του προϊόντος που αγόρασες μειώθηκε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων της διαφοράς. Πχ αγοράζεις ένα εργαλείο για 10 ευρώ. Μετά από 11 ημέρες το εργαλείο κοστίζει 8 ευρώ. Τότε, μπορείς να πας στην παραγγελία μέσα από το μενού της εφαρμογής και να κάνεις “Αίτηση προσαρμογής τιμής”. Τα χρήματα της διαφοράς (στο παράδειγμα μας τα 2 ευρώ) θα επιστραφούν στο πιστωτικό υπόλοιπο.

Πως θα κάνεις αγορά και παραγγελία από το Temu

Όπως και στις αγορές στα φυσικά καταστήματα η έρευνα αγοράς είναι το νούμερο 1.

Στο Temu πρέπει να ξέρεις ότι, όπως άλλωστε και παντού, το ίδιο ακριβώς προϊόν μπορείς να το βρεις σε διαφορετικές τιμές. Αυτό συμβαίνει γιατί πωλείται από διαφορετικά καταστήματα που συνεργάζονται με το Temu. Αρκετές φορές μπορείς να το βρεις και σε αστραπιαίες προσφορές (lightning deals).

Επίσης, πρέπει να προσέξεις ότι η σούπερ τιμή που βρήκες ένα προϊόν αντιστοιχεί στο μέγεθος, ποσότητα, χρώμα κ.λπ. που θέλεις. Έτσι, πχ μπορείς να δεις στην εικόνα ένα σετ 120 μαρκαδόρων και να γράφει τιμή 10+ ευρώ. Όταν θα εξετάσεις αναλυτικά το προϊόν θα δεις ότι έχει αρκετές επιλογές και η τιμή των 10+ ευρώ είναι για το σετ των 24 χρωμάτων. Αυτό δεν είναι απάτη! Είναι κράχτης. Κάτι σαν τις τιμές 0,99 ή όλα 1 ευρώ. Το ίδιο ισχύει για για τα μεγέθη, χρώματα κοκ.

Έρευνα αγοράς και τιμών στο Temu
Έρευνα αγοράς και τιμών στο Temu

Μπορείς να διαβάσεις και τις κριτικές χρηστών που αγόρασαν το προϊόν που θέλεις. Μετά από τόσο καιρό στη διαδικτυακή αγορά θα βρεις και κριτικές από Έλληνες.

100% ασφάλεια link για τα κουπόνια Temu

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξεις στα διάφορα λινκς (υπερσυνδέσμους) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο [sites, Facebook, X (Twitter), Instagram, TikTok, YouTube] για τα κουπόνια Temu.

Υπάρχουν αρκετοί απατεώνες 👿 που δημιουργούν πλαστές σελίδες του Temu και κατευθύνουν τους χρήστες σε αυτές για να υποκλέψουν τους κωδικούς κοινωνικών δικτύων και τραπεζών. Επίσης, μπορεί να χακάρουν κάποιον τρίτον αθώο και να ανακατευθύνουν το δικό του temu-λινκ στον phishing ιστότοπό τους. Πείτε μου έναν που ελέγχει κάθε μέρα τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δει ότι τα λινκ του είναι σωστά και άρα ασφαλή.

Εάν είσαι στην Ελλάδα ή την Κύπρο και θέλεις να αγοράσεις από το Temu με 100% ασφάλεια υπερσυνδέσμου με τα κουπόνια 100 ευρώ και μια επιπλέον έκπτωση 30% με τον κωδικό προφοράς tag65931, κατέβασε την εφαρμογή από το ασφαλές λινκ➡ amyna.news/temu coupon code Greece Cyprus

Σας ευχαριστούμε 🙏!

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ