Τρίτη 30/04/2024

Temu: Κουπόνια 100 ευρώ για όλους, νέοι και παλιοί χρήστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Τα κουπόνια 100 ευρώ από το Temu μπορούν πλέον να τα πάρουν νέοι και παλιοί χρήστες. Τι γίνεται με το όριο παραγγελίας 25€.

Αλλαγές ήρθαν στο κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα Temu όσον αφορά τα κουπόνια. Πλέον μπορούν να τα πάρουν ξανά και οι παλιοί χρήστες, αυτοί δηλ. που έχουν ήδη παραγγείλει.

Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα το Temu δεν είναι απάτη. Ό,τι παραγγέλνεις το παίρνεις στην ώρα του. Αν τύχει και καθυστερήσει η παραγγελία και έρθει μετά το χρονικό διάστημα που σου έχουν πει, τότε θα αποζημιωθείς άμεσα με 5 ευρώ.

Αναφορικά με τα προϊόντα, όπως παντού, υπάρχουν καλά και φθηνά προϊόντα αλλά και προϊόντα φθηνά και μάπα (οι λεγόμενες “κινεζιές”).

Τα κουπόνια 100 ευρώ του Temu

Η προωθητική ενέργεια του Temu για να γίνει γνωστό είναι να δίνει στον κάθε νέο χρήστη κουπόνια συνολικής εκπτωτικής αξίας 100 ευρώ. Αυτά τα κουπόνια ισχύουν για μία παραγγελία και είναι 3 ειδών: 1 κουπόνι με 25 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας 50€+, 1 κουπόνι με 30 ευρώ έκπτωση για παραγγελία συνολικής αξίας 100€+ και 3 κουπόνια με 15 ευρώ έκπτωση το καθένα για κάθε παραγγελία συνολικής αξίας 75€+

Με συνδυασμό των κουπονιών και “σπάζοντας” αυτά που θέλετε σε πολλές παραγγελίες, πετυχαίνετε τις μέγιστες εκπτώσεις, πάνω στις εκπτώσεις. Οπότε, “σπάστε” την παραγγελία σε πολλές μικρές ώστε να πιάσετε την μεγαλύτερη έκπτωση!

Εάν είσαι νέος χρήστης και δεν έχεις αγοράσει ξανά από το ΤΕΜΟΥ, κατέβασε την εφαρμογή από εδώ amyna.news/temu

Παλιοί χρήστες στο Temu

Οι παλιοί χρήστες του Temu για να μπορέσουν να πάρουν ξανά τα κουπόνια 100 ευρώ αρχικά πρέπει να κάνουν απεγκατάσταση την εφαρμογή. Μετά από 14 ημέρες, ιδανικά την 15η για να μην υπάρχει πρόβλημα με τη διαφορά ώρας, μπορούν να την “κατεβάσουν” ξανά και να εγγραφούν εκ νέου με διαφορετικό e-mail.

Νέοι και παλιοί χρήστες του Temu από την Ελλάδα ή την Κύπρο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό προφοράς tag65931 για να πάρουν επιπλέον έκπτωση 30%.

Όριο παραγγελίας 25€ στο Temu

Εάν σας εμφανίσει ως όριο παραγγελίας τα 25 ευρώ, τότε ανοίξτε τη συνομιλία με την εξυπηρέτηση (chat). Θα είναι ρομπότ (bot) αυτό που θα σας “μιλάει” και όχι άνθρωπος.

Γράψτε: Remove minimum order και θα σας απαντήσει ότι βάζει όριο για να μειώσει τις συσκευασίες στα πλαίσια προστασίας του πλανήτη. Εμείς, επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή θέλουμε να προστατέψουμε τη τσέπη μας, πατάμε το λινκ κάτω από το μήνυμά του που γράφει “Remove the restriction” (Καταργήστε τον περιορισμό).

Έπειτα, θα σας γράψει “Θαυμάσια νέα! Καταργήσαμε με επιτυχία το όριο ποσού παραγγελίας για εσάς. Για να προχωρήσετε στην αγορά σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια στο ταμείο””. Πατάτε, “Συνέχεια στο ταμείο” (Continue to checkout) και ολοκληρώνετε την αγορά.

Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ amyna.news/temu

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ