Δευτέρα 29/04/2024

Ρωσία: Πλήρωσε μετανάστες για να επιτεθούν σε γυναίκες στην Γερμανία το 2015;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η Ρωσία πλήρωσε μετανάστες για τις επιθέσεις κατά γυναικών στην Κολωνία (Γερμανία) το 2015; (ερώτηση)

Ναι, είναι η απάντηση στο ερώτημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ολεξίι Αρεστόβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Ονισένκο και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 20 Μαΐου 2023.

Το αίνιγμα των ξαφνικών και συντονισμένων επιθέσεων κατά γυναικών στην Κολωνία και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας το 2015 ίσως λύνεται…

Ο πρώην σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Ολέξιι Αρέστοβιτς μιλώντας για τους μηχανισμούς προπαγάνδας που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην Ευρώπη δήλωσε ότι, οι μετανάστες που παρενόχλησαν ομαδικά γυναίκες την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Κολωνία, είχαν πληρωθεί από την Ρωσία.

“Θυμάστε στην Κολονία, το 2015, υπήρχαν μαζικές παρενοχλήσεις γυναικών από μετανάστες. Ασχολήθηκα εκτενώς με αυτή την περίπτωση. Έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτοί οι μετανάστες είχαν μισθωθεί από τους Ρώσους προκειμένου να παρενοχλήσουν μαζικά ντόπιες γυναίκες”, είπε.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 31 Δεκεμβρίου 2015, περίπου 500 με 1.000 άνδρες, Άραβες ή Βορειοαφρικανοί κατά τον τότε Αρχηγό της Αστυνομίας της Κολωνίας, ενεπλάκησαν σε μαζικές παρενοχλήσεις και δεκάδες επιθέσεις σεξουαλικής φύσης κατά γυναικών στην Κολωνία.

“Τα σεξουαλικά εγκλήματα έγιναν σε τεράστια κλίμακα”, είχε πει ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Κολωνίας, Βόλφγκανγκ Άλμπερς. “Τα εγκλήματα διαπράχθηκαν από μια ομάδα ανθρώπων που από την εμφάνιση τους προέρχονταν σε μεγάλο βαθμό από τον βορειοαφρικανικό ή τον αραβικό κόσμο.”

Κρίνεται σκόπιμο να τονιστεί ότι την ίδια περίοδο μια 13χρονη με το όνομα Λίζα και καταγωγή από τη Ρωσία, είχε καταγγείλει ότι απήχθη και βιάστηκε από μια ομάδα ανδρών που έμοιαζαν με Άραβες μετανάστες. Η υπόθεση είχε πάρει διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, να κατηγορεί τις γερμανικές αρχές για συγκάλυψη του γεγονότος.

Λίγες ημέρες μετά, η 13χρονη γερμανορωσίδα ομολόγησε ότι είχε πει ψέματα, καθώς φοβόταν να αντιμετωπίσει τους γονείς της μετά από ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο σχολείο της. Ο διευθυντής την είχε προειδοποιήσει ότι θα καλέσει τους γονείς της και εκείνη το έσκασε από το σπίτι φοβούμενη τις συνέπειες.

Η συνέντευξη του Ολέξιι Αρέστοβιτς στον Κώστα Ονισένκο, παρουσιάζει πολλά ενδιαφέρουσα στοιχεία για τον μηχανισμό προπαγάνδας. Αν δείτε ομοιότητες με περιστατικά που συνέβησαν στην Ελλάδα, μην εκπλαγείτε…

Διαβάστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα onisenko.com του Κώστα Ονισένκο εδώ

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ