Κυριακή 12/05/2024

Ξεχάστε την Facebook, έρχεται η Meta – Ο Ζάκερμπεργκ αλλάζει όνομα στην εταιρεία

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Facebook θα αλλάξει το όνομα της σε Meta.

Ο Ζάκερμπεργκ έκανε την ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο του Facebook.

Το νέο λογότυπο θα είναι το σύμβολο του απείρου σε χρώμα μπλε. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είπε ότι το όνομα είναι εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη “μετά”.

Ο Ζάκερμπεργκ είπε ότι τα επόμενα χρόνια «θα περάσουμε ουσιαστικά από μια εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης σε μια εταιρεία metaverse»

Ο Ζάκερμπεργκ έκανε την ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο του Facebook την Πέμπτη, όπου περιέγραψε το όραμά του για το metaverse (μετα-σύμπαν) έναν ψηφιακό κόσμο χτισμένο πάνω στον δικό μας, που περιλαμβάνει στοιχεία ψηφιακής πραγματικότητας. «Πιστεύουμε ότι το metaverse θα είναι ο διάδοχος του mobile internet», είπε ο Ζάκερμπεργκ.

Το Meta παραπέμπει στο metaverse, μια νέα πολιτική της εταιρείας που συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα με τις τεχνολογίες, όσον αφορά σε εργασία και διασκέδαση.

Η νέα εταιρεία συμμετοχών Meta θα περιλαμβάνει το Facebook, τη μεγαλύτερη θυγατρική του, καθώς και εφαρμογές όπως το Instagram, το WhatsApp και την εταιρεία εικονικής πραγματικότητας Oculus.

Ξεχάστε την Facebook, έρχεται η Meta - Ο Ζάκερμπεργκ αλλάζει όνομα στην εταιρεία

Ο Ζάκερμπεργκ είπε επίσης ότι, το σήμα του Facebook στην ιστοσελίδα του και στις πλατφόρμες των κινητών θα μείνει ως έχει, όμως η μητρική Facebook Inc., στην οποία ανήκουν Instagram and WhatsApp, θα αποκτήσει νέο τίτλο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ