Παρασκευή 24/05/2024

Έντι Ράμα: Επίδειξη σημαίας επιδιώκει ο Αλβανός Πρωθυπουργός

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Έντι Ράμα επιδιώκει επίδειξη της αλβανικής σημαίας μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα θα πραγματοποιήσει ανεπίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα αλλά η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών θα επιφορτιστούν με την ασφάλειά του ως να πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη.

Ο Έντι Ράμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κλειστό του Γαλατσίου στις 11 το πρωί της Κυριακής και το πολιτικό σόου θα περιλαμβάνει και μουσική. Σημειώνεται ότι, ο Αλβανός Πρωθυπουργός θα συνοδεύεται σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές και δημοσιογράφους.

Ο Έντι Ράμα σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης δήλωσε ότι, η επίσκεψή του στην Ελλάδα εντάσσεται σε μια σειρά προγραμματισμένων ταξιδιών σε ευρωπαϊκές χώρες και “δεν σχετίζεται με εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα ή με συγκεκριμένα αφηγήματα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών”.

Αν θέλουμε το πιστεύουμε, αν όχι. Στο δεύτερο τείνουμε περισσότερο.

Η ημερομηνία που επέλεξε ο Έντι Ράμα, συμπίπτει με την ημερομηνία σύλληψης, ένα χρόνο πριν, του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο είναι το κυβερνών κόμμα. Επίσης, η ημερομηνία της επίσκεψης είναι εντός της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία δεν ανήκει η Αλβανία. Τέλος, είναι μια ημέρα πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία όπου θα συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τονίζεται η στενή σχέση της Αλβανίας με την Τουρκία και η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ