Πέμπτη 02/05/2024

Google: Ανοίγει γραφεία στο Ελ Σαλβαδόρ για να υποστηρίξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στο Ελ Σαλβαδόρ ανοίγει γραφεία η Google για να υποστηρίξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Google Cloud για τη Λατινική Αμερική, Εντουάρντο Λόπεζ.

Η συμφωνία συνεργασίας Ελ Σαλβαδόρ και Google υπογράφηκε τον Αύγουστο του 2023. Από τότε η Google έχει επικεντρωθεί στη στήριξη της χώρας στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών και των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες της, καθώς και στην παροχή εκπαίδευσης σε διάφορους κυβερνητικούς φορείς.

Εκτός από την παρουσία του νέου γραφείου της Google στο Ελ Σαλβαδόρ και τις τρέχουσες προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη, το Google.org, ο φιλανθρωπικός βραχίονας της Google, θα προσφέρει δωρεά 200.000 δολλάρια ΗΠΑ σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την παροχή εκπαίδευσης ψηφιακών δεξιοτήτων σε τοπικούς επιχειρηματίες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με μελέτη της AlphaBeta που χρηματοδοτήθηκε από την Google, οι ψηφιακές τεχνολογίες όπως το cloud computing και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια πιθανή ευκαιρία για έως και 3,4 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως οικονομικού αντίκτυπου στις μεγάλες και αναδυόμενες οικονομίες της Λατινικής Αμερικής, της Ανατολικής Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής έως το 2030.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ