Σάββατο 27/04/2024

Power Pass ΑΦΜ: Ποιοι κάνουν αίτηση σήμερα στο vouchers.gov.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση για το Power Pass στο vouchers.gov.gr

Η διαδικασία για την αίτηση στο vouchers.gov.gr/powerpass

Η λειτουργία της πλατφόρμας Power Pass είναι ιδιαίτερα απλή. Χρειάζονται μόνο οι κωδικοί του πολίτη στο Taxisnet και το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί η επιδότηση.

Τα βήματα για την αίτηση:

  1. Εισέρχεστε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς σας στο Taxisnet και επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, έτος γέννησης) που εμφανίζονται είναι σωστά.
  2. Επιλέγετε αν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για εσάς ή για προστατευόμενο μέλος της οικογένειάς σας.
  3. Στην οθόνη εμφανίζονται τα στοιχεία της κύριας κατοικίας ανά μήνα (διεύθυνση και αριθμός παροχής). Τα στοιχεία αυτά μπορείτε, είτε να τα επιβεβαιώσετε, είτε να τα τροποποιήσετε μέσω της πλατφόρμας Δήλωσης Κύριας Κατοικίας για Powerpass, η οποία έχει υλοποιηθεί από την ΑΑΔΕ.
  4. Στην ίδια σελίδα εμφανίζονται και τα πεδία ώστε να συμπληρώσετε το e-mail σας, το IBAN και το όνομα του τραπεζικού ιδρύματος όπου τηρείται ο τραπεζικός σας λογαριασμός.
  5. Πατώντας «Υποβολή», ολοκληρώνετε τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.
Power Pass αίτηση στο Gov.gr για το επίδομα ρεύματος
Power Pass αίτηση στο Gov.gr για το επίδομα ρεύματος

Χαρακτηρισμοί για την αίτηση για το Power Pass

Μάθετε τι σημαίνει ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ, ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ, ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ στο Power Pass.

Κατά την υποβολή της αίτησης για το επίδομα ρεύματος στο Power Pass θα δείτε ανάλογα με το στάδιο της αίτησης διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως “ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ”, “ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ”, “ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ”, “ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” κ.λπ. Διαβάστε παρακάτω τί σημαίνουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στην αίτηση για την επιδότηση ρεύματος στο Power Pass:

ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ: ο χρήστης δεν έχει πατήσει “υποβολή αίτησης”.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ: έχει απορριφθεί η αίτηση. Εάν πλοηγηθείτε στη σελίδα της αίτησης θα δείτε στο πάνω μέρος περισσότερες πληροφορίες (π.χ. αδυναμία διασταύρωσης του ΑΦΜ ως δικαιούχου/συνδικαιούχου στο δηλωθέν ΙΒΑΝ). Απορριφθείσες αιτήσεις μπορούν να αλαχθούν και να επανυποβληθούν.

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: η αίτηση έχει υποβληθεί και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου των ακολούθων.
– αν το ΑΦΜ είναι δικαιούχος / συνδικαιούχος στο δηλωθέν IBAN.
– αν ο αιτών/αιτούσα δεν έχει ξεπεράσει την μία (1) αίτηση για τον ίδιο και τον/την σύζυγο και δεν έχει ξεπεράσει τις τρεις (3) για τα προστατευόμενα μέλη.

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ: για όσες αιτήσεις είναι σε αυτή την κατάσταση, έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι και περιμένουν από 1-ΙΟΥΛ-2022 να εκτελεστούν οι εκκαθαρίσεις για να αποφασιστεί το ποσό της επιστροφής.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: το ποσό επιστροφής (για πληρωμή, μέσω ΔΙΑΣ) θα αποσταλεί στο επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στο επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα μέσω ΔΙΑΣ και περιμένουμε από την τράπεζα να κάνει την πληρωμή.

ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ: έχουμε λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την πληρωμη. Ο/Η δικαιούχος μπορεί να ελέγξει το λογαριασμό του/της.

Διαβάστε επίσης πότε κλείνει η πλατφόρμα επιδότησης ρεύματος

Power Pass αίτηση για λογαριασμό ρεύματος σε άλλο όνομα

Εάν ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ο λογαριασμός ρεύματος εκδίδεται σε άλλο διαφορετικό όνομα προσώπου μπορείτε να κάνετε αίτηση για την επιδότηση ρεύματος Power Pass στο vouchers.gov.gr, εφόσον ο αριθμός της παροχής δηλώνεται στα στοιχεία κύριας κατοικίας σας στο Taxisnet.

Σύμφωνα με το gov.gr είναι αδιάφορο το όνομα στο οποίο είναι χρεωμένος ο αριθμός παροχής στα μητρώα του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση Power Pass

Από την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 έως και σήμερα 21 Ιουνίου κάνουν αίτηση στο Power Pass οι ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 0.

Η αίτηση στο Power Pass γίνεται τμηματικά ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ποια είναι η προθεσμία για την αίτηση στο Power Pass

Πότε μπαίνουν τα χρήματα από το Power Pass

Υπενθυμίζεται ότι η εκκαθάριση των αιτήσεων, ο προσδιορισμός του ποσού επιστροφής και η καταβολή του στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Είσοδος για την αίτηση Power Pass για το επίδομα ρεύματος γίνεται από εδώ

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ