Σάββατο 11/05/2024

Εκλογές 2023: Ρωσία και Τουρκία επιχειρούν παρέμβαση με στόχο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Παρέμβαση στις ερχόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα επιχειρούν η Ρωσία και η Τουρκία και έχουν βάλει “στόχο” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος για την Ρωσία είναι η Κυβέρνηση της Ελλάδας και για την Τουρκία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, όπως μετέφερε τα λόγια του η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα σε ανάρτησή της στα social media, είπε ότι οι αποφάσεις της Κυβέρνησης δεν είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ρωσικής πρεσβείας με τα λόγια του Λαβρόφ:

“Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και η Κύπρος ήταν από τις πιο φιλικές προς εμάς χώρες. Είχαμε έναν τεράστιο αριθμό κοινών πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων. Η οικονομική συνεργασία αναπτύσσονταν ενεργά για το καλό των αμοιβαίων συμφερόντων.

Η ταχύτητα, με την οποία μετέβησαν όχι μόνο στο «στρατόπεδο» εκείνων του υπέγραψαν τις κυρώσεις, αλλά και στην ομάδα των ηγετών των αντιρωσικών δράσεων και της ρητορικής, ήταν κάπως λίγο περίεργη για εμάς.

Μάλλον καθρεφτίζει τη γραμμή της επιθετικής αντιπαράθεσης που επιβάλλεται στην Ευρώπη και όχι το συμφέρον του ελληνικού λαού.”

Μπορούμε να πούμε ότι με αυτή την ανακοίνωση υπάρχει παρέμβαση και στις εκλογές στην Κύπρο.

Νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στα εγκαίνια εκπαιδευτικού ιδρύματος, έκανε για ακόμα μία φορά αναφορά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: “Κοίτα, Μητσοτάκη, μιλάς από δω κι από κει. Έχε υπόψη σου ότι οι Τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι (θα έρθουν) αν επιχειρήσεις να κάνεις λάθος.”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής του 5ου F-16 Viper στην Τανάγρα απάντησε στην Τουρκία και τον Ερντογάν λέγοντας ότι κάθε “γιουρούσι” τους μπορεί να γίνει άτακτη υποχώρηση μπροστά στο τρίγωνο του Διεθνούς Δικαίου, των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ισχυρών συμμαχιών της Ελλάδας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ