Δευτέρα 20/05/2024

Μαρίνα Σάττι: Εξωτερική πολιτική κατά του Ισραήλ με χασμουρητά στην Eurovision 2024

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η εξωτερική πολιτική της Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε χθες στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision και προκρίθηκε στον τελικό. Ίσως ξέχασε ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα και όχι τον εαυτό της. Ίσως ξέχασε ότι βρίσκεται εκεί με λεφτά των Ελλήνων πολιτών μέσω της ΕΡΤ.

Την ώρα που μιλούσε η διαγωνιζόμενη του Ισραήλ, Eden Golan, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου, προσποιήθηκε ότι νυστάζει και στη συνέχεια την παίρνει ο ύπνος. Όταν ξάπλωσε στο τραπέζι, την σκούντηξε ο τραγουδιστής της Ελβετίας και “ξύπνησε”.

Η επιτομή της αγένειας… Κάτι τέτοια τα κάνουν στο Γυμνάσιο/Λύκειο και όχι 37χρονοι. Αν είχε τα κότσια, ας σηκωνόταν να φύγει. Ή ας συνέχιζε να “κοιμάται”.

Ελληνική αντιπροσωπεία Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι δεν είχε σκοπό να προσβάλει το Ισραήλ

Εξηγήσεις για τα πλάνα της Μαρίνας Σάττι από τη συνέντευξη τύπου μετά τον ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη έδωσε η ελληνική αντιπροσωπεία με πηγές από την ΕΡΤ να τονίζουν πως σε “σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία”.

“Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της” αναφέρει.

Όπως αναφέρουν, “αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό”.

Δείτε το βίντεο:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ