Σάββατο 18/05/2024

Σεισμός στην Τουρκία: Αποχωρεί ομάδα διάσωσης του Ισραήλ λόγω απειλής για την ασφάλεια

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Αποχωρεί από την Τουρκία μια ισραηλινή ομάδα διάσωσης λόγω “άμεσου επικείμενου κινδύνου”.

Αυτό μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ.

Η αποστολή βοήθειας της United Hatzalah στην Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, ότι επιστρέφει στο Ισραήλ, υπό το φως των πληροφοριών που ελήφθησαν για μια άμεση και πραγματική απειλή για την ασφάλεια.

Η ομάδα εργαζόταν κοντά στα σύνορα με τη Συρία όταν ήρθε η πληροφορία.

Καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπλάνα για την ομάδα διάσωσης να πετάξει πίσω στο Ισραήλ, η Εβραία δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Miriam Adelson φέρεται να παρείχε το δικό της ιδιωτικό τζετ για να το χρησιμοποιήσουν.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ IDF παραμένουν στην Τουρκία για να παράσχουν βοήθεια στα πλαίσια της επιχείρησης διάσωσης με την ονομασία “Κλάδος Ελιάς” μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ότι αυστριακές και γερμανικές ομάδες διάσωσης έχουν επίσης αναστείλει τις προσπάθειές τους λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Στην ανακοίνωση των αυστριακών δυνάμεων αναφέρθηκε ότι η αναστολή της δραστηριότητας ήρθε με φόντο “αυξημένη επιθετικότητα μεταξύ των φατριών στην Τουρκία”. Η ομάδα επανέλαβε τις επιχειρήσεις υπό την τουρκική στρατιωτική ασφάλεια.

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα η ΕΜΑΚ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ