Σάββατο 18/05/2024

Προσφορές και προϊόντα 1+1 στα σούπερ μάρκετ τέλος από το 2024 με απόφαση της Κυβέρνησης

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Κυβέρνηση θα απαγορέψει τις προσφορές και τα προϊόντα 1+1 στα σούπερ μάρκετ από το 2024 για να μειώσει τις τιμές.

Δεν είναι ψέμα είναι πραγματικότητα! Μετά τα τιμολόγια ρεύματος τύπου “τζόκερ” από το 2024 οι πολίτες δεν θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα σε προσφορά ή 1+1 από τα σούπερ μάρκετ. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι, ενόσω ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί του πολίτες να ερευνούν τις τιμές ρεύματος για να επιλέξουν ένα “χρωματιστό” τιμολόγιο, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας θεωρεί ότι οι πολίτες μπερδεύονται από τις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ από τις υπάρχουσες προσφορές και τα προϊόντα 1+1.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αιτιολογώντας ότι, “αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ένας πολίτης να στοκάρει με προϊόντα. Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει 1+1 για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα.”

Πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση θέλει “ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές τις προωθητικές εκπτώσεις να περάσουν στη μόνιμη τιμή του, όχι στην προσφορά. Αντί να έχει μία προωθητική ενέργεια 1+1 για μία βδομάδα τον μήνα και να πετύχει μόνο εκείνη τη βδομάδα για να πάρει σε προσφορά. Να υπάρχει μία μόνιμα χαμηλή τιμή στα προϊόντα. Αυτό λέγεται every day low price στο εξωτερικό και θέλουμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα, μέσω μίας νέα μεταρρύθμισης που θα έρθει από το υπουργείο Ανάπτυξης.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Κώστας Σκρέκας είπε ότι, η εν λόγω ρύθμιση που θα απαγορεύει τις προσφορές και τα προϊόντα 1+1 στα σούπερ μάρκετ θα εφαρμοστεί το πρώτο τρίμηνο του 2024.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ