Παρασκευή 24/05/2024

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Λήξαν το θέμα με τους χορευτές στη Eurovision – Τι είπε για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και στις δηλώσεις 2 εκ των χορευτών.

Πιο πολλά είπε για το χασμουρητό παρά για τους 2 χορευτές, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, σήμερα 13 Μαΐου 2024.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των χορευτών δήλωσε “συγνώμη…παρεξήγηση“. Ίσως παίζει ρόλο και η σημερινή συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δεν πρέπει να χαλάσει το “καλό κλίμα”.

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι, την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου η Ισραηλινή εκπρόσωπος στη Eurovision ότι “η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής κι ευτυχώς δεν εκδηλώνεται, δεν ασκείται, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσα από οποιονδήποτε μουσικό διαγωνισμό ή τη Eurovision. Έχει θεσπιστεί, έχει καθιερωθεί, έχει αντέξει στον χρόνο με σκοπό να ενώσει τους λαούς, μέσα από τη μουσική. Άρα, δεν τίθεται ζήτημα άσκησης πολιτικής ή έκφρασης πολιτικών θέσεων, χωρίς να γνωρίζω τις προθέσεις.”

“Από κει και πέρα, αυτό που θέλω να πω ως προσωπικό σχόλιο, όταν κάποιος ―και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις― εκπροσωπεί μια χώρα, ακόμα και σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του. Τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα”, τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Αναφορικά με το θέμα των 2 χορευτών που δήλωσαν “Έλληνες, Τούρκοι της Δυτικής Θράκης“, ο Πάυλος Μαρινάκης αρκέστηκε να πει ότι οι αντιδράσεις από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ήταν δικαιολογημένες. “Κι ευτυχώς υπήρχε και επανόρθωση απ’ ό,τι είδα. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες, χωρίς αυτό ν’ αμφισβητείται και τουλάχιστον έγινε επανόρθωση”, συμπλήρωσε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ