Τετάρτη 01/05/2024

Σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες ο Νίκος Χαρδαλιάς

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Σε Σχηματισμούς και Μονάδες στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες βρέθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς, συνεχίζοντας την περιοδεία του, επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023:

  • Το Στρατηγείο της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (34 Μ/Κ ΤΑΞ), στην Άσσηρο
  • Το 10 Σύνταγμα Πεζικού (10 ΣΠ), στις Σέρρες
  • Το 567 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (567 Μ/Π ΤΠ), στο Σιδηρόκαστρο Σερρών
  • Τα Μεθοριακά Φυλάκια “ΡΟΥΠΕΛ” και “ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ”

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τους Διοικητές της 34 Μ/Κ ΤΑΞ Ταξίαρχο Χρήστο Μιχαλόπουλο, του 10 ΣΠ Συνταγματάρχη Αδάμ Σαρρή και του 567 Μ/Π ΤΠ Αντισυνταγματάρχη Πέτρο Τσάκαλο, καθώς και από τους Αρχιφύλακες των Μεθοριακών Φυλακίων για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και οπλίτες θητείας.

Κατά την επίσκεψη του στην έδρα του 567 Μ/Π ΤΠ, ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώθηκε και από τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Σιδηροκάστρου, Αντισυνταγματάρχη Συμεών Λαλαγκό, για τις τρέχουσες δράσεις της Μονάδας και μίλησε με εθνοφύλακες της δύναμής της.

Στο Μνημείο Ρούπελ, τλέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατέθεσε στεφάνι σε ένδειξη τιμής προς τους πεσόντες της ομώνυμης μάχης.

Κατά την παραμονή του στο νομό Σερρών είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Βουλευτές Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου, Θεόφιλο Λεονταρίδη και Φωτεινή Αραμπατζή, τους Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου Μακάριο και Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγο και τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τον νομό.

Του δόθηκε επίσης η δυνατότητα να έχει συζήτηση με τους Προέδρους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Αθανάσιο Μακράκη και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Σερρών Βασίλειο Κατιρτζόγλου.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ