Τρίτη 21/05/2024

Κιλκίς: Σε 33 Μ/Κ Ταξιαρχία και ΠΚΕΕΥΕ ο Νίκος Χαρδαλιάς

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Στο Κιλκίς βρέθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, το Στρατηγείο της 33 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, στο Πολύκαστρο και την έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης, στο Κιλκίς.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν από τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και του Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ενημερώθηκε από τους Διοικητές της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γεώργιο Στεφανίδη και του ΠΚΕΕΥΕ Συνταγματάρχη Θωμά Γραβανόπουλο για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη των επιτελείων τους.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, από Πέμπτη 9 έως και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιεί επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες, Μονάδες και Μεθοριακά Φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στις Περιφέρειες της Κεντρικής και της Ανατολικής Μακεδονίας.

Σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιεί επίσκεψη στην 34 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην Άσσηρο, στο 567 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στο Σιδηρόκαστρο, στα μεθοριακά Φυλάκια «ΡΟΥΠΕΛ» (και κατάθεση στεφάνου στο ομώνυμο μνημείο) και «ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ», και στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού στις Σέρρες.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Ε’ Μοίρα Καταδρομών και στην 165 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων στη Δράμα και στο 518 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στο Νευροκόπι ενώ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το 724 Τάγμα Μηχανικού, τον 744 Λόχο Μηχανικού και το 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού, στους Τοξότες Ξάνθης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των κατά τόπους Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών, καθώς και της Εκκλησίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ