Τρίτη 30/04/2024

Θεσσαλονίκη: Νορβηγός σκότωσε Αστυνομικό σε μπυραρία στην Κατσιμήδη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Νορβηγός σκότωσε Αστυνομικό στο μπαρ-μπυραρία Beeratis στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό όπως αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της, έγινε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2023.

Ο 44χρονος Νορβηγός βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 32χρονο κουμπάρο του Αστυνομικού και τον τραυμάτισε σοβαρά στα πόδια. Ο 32χρονος Αστυνομικός προσπάθησε να επέμβει και ο Νορβηγός του επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Άμεσα στο μπαρ-μπυραρία στην Κατσιμήδη έσπευσαν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης η οποία στεγάζεται δίπλα στο εν λόγω κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 44χρονο Νορβηγό. Επιπλέον, στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανωτέρω αστυνομικούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Ο Αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νορβηγός χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου “push dagger”. Το μαχαίρι “push dagger” (στιλέτο ώθησης) είναι ένα στιλέτο με κοντή λεπίδα και λαβή “Τ” που έχει σχεδιαστεί για να πιάνεται και να κρατιέται σε ένα χέρι με κλειστή γροθιά.

Χρησιμοποιήθηκε ως όπλο κλειστής μάχης (close-combat) για τους αμάχους στις αρχές του 19ου αιώνα και επίσης στον πόλεμο χαρακωμάτων κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος Νορβηγός ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ