Παρασκευή 26/04/2024

Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού: Παραμένει στη θέση του!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Απάντηση του ΓΕΣ σε δημοσιεύματα που ήθελαν ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού να έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα.”

Παναγιωτόπουλος για “παραίτηση” Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού: Όλοι να είναι προσεκτικοί αυτές τις κρίσιμες ώρες

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».

Κάποιοι κατάλαβαν ότι κανένας Δντής δεν διαχειρίζεται πιστώσεις. Αυτό είναι δουλειά των πολιτικών των “κρίσεων και περικοπών”.

Και φυσικά τα Σινούκ είναι στρατιωτικά μέσα και προορίζονται για πολεμικές επιχειρήσεις και όχι για να καλύπτουν τα κενά του κρατικού μηχανισμού!

Τα ίδια Σινούκ που πετούσανε σήμερα εάν απαιτηθεί πχ τα ξημερώματα, θα σηκωθούν ξανά για να μεταφέρουν στρατεύματα. Αυτά.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ