Παρασκευή 17/05/2024

ΔΥΠΑ 1000 ευρώ για ανέργους με νέα προγράμματα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Νέο πρόγραμμα ανέργων της ΔΥΠΑ με 1000 ευρώ επίδομα. Μάθετε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο gov.gr.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14:00 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο gov.gr για το νέο πρόγραμμα ανέργων της ΔΥΠΑ με 1000 ευρώ επίδομα. Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή έως την συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ “αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες” θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας έως 200 ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων από ανεξάρτητους φορείς και όσοι επιτύχουν θα λάβουν το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος που ανέρχεται σε έως 1.000 ευρώ (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης), αφού πρώτα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της ΔΥΠΑ.

Για να υποβάλετε την αίτηση, θα πρέπει να:

  • είστε εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΔΥΠΑ ανεξαρτήτως αν λαμβάνετε επίδομα ανεργίας ή όχι.
  • έχετε ηλικία άνω των 18 ετών
  • είστε απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Στην περίπτωση που ο τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.

Για να υποβάλλετε αίτηση για το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα 1000 ευρώ, θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και να επισυνάψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω gov.gr εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-gia-ten-katartise-meso-ton-kedibim-ton-aei-kai-ton-adeiodotemenon-kdbm

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ