Κυριακή 19/05/2024

ΔΥΠΑ ερωτηματολόγιο: Απαντήστε για να πληρωθείτε

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Οι πληρωμές της ΔΥΠΑ για τα προγράμματα ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες θα ξεκινήσουν μετά τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο.

Αυτό αναφέρει η ΔΥΠΑ σε ανακοίνωσή της σήμερα 29 Μαρτίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΥΠΑ είχε ενημερώσει σε προηγούμενη της ανακοίνωση ότι “έχει ξεκινήσει η διαδικασία των απαραίτητων ελέγχων και οι πληρωμές θα ξεκινήσουν εντός του επόμενου 20ημερου”.

ΔΥΠΑ ερωτηματολόγιο για πληρωμές

Τονίζεται ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΥΠΑ:

“Ξεκινάει σήμερα, 29 Μαρτίου 2023, η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για τους άνεργους ωφελούμενους της ΔΥΠΑ που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα κατάρτισης, στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Υπενθυμίζεται, ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι ωφελούμενοι να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται με βάση τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Οι ερωτήσεις που περιέχονται αφορούν στην αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης σε μια σειρά από τομείς όπως η οργάνωση, το περιεχόμενο και η αποτελεσματικότητα της κατάρτισης.”

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του voucher: https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2/beneficiary/questionnaire/front

Για να εισέλθετε στην εφαρμογή θα χρειαστείτε τους κωδικούς taxisnet. Έπειτα θα συμπληρώσετε στην Έρευνα Ικανοποίησης Καταρτισθέντων ΔΥΠΑ το σχετικό Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Προγράμματος. Στο τέλος θα πατήσετε “ΥΠΟΒΟΛΗ”.

Δείτε το ερωτηματολόγιο:

ΔΥΠΑ ερωτηματολόγιο για τα προγράμματα κατάρτισης
ΔΥΠΑ ερωτηματολόγιο για τα προγράμματα κατάρτισης
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ