Δευτέρα 29/04/2024

Ο Τραμπ σνομπάρει το Twitter παρά το “Ναι” στην δημοσκόπηση του Έλον Μασκ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ έκανε δημοσκόπηση με το ερώτημα προς τους χρήστες εάν πρέπει να ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Την Παρασκευή, ο Έλον Μασκ δημοσίευσε μια 24ωρη δημοσκόπηση στο Twitter ζητώντας από τους χρήστες να αποφασίσουν εάν ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα νέα υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, θα πρέπει να αποκατασταθεί στην πλατφόρμα.

Τελικά, λίγο περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση με το 51,8% να ψηφίζει υπέρ της επαναφοράς και 48,2% κατά.

“Ο κόσμος μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί”, έγραψε ο Μασκ στο Twitter συμπληρώνοντας την λατινική φράση Vox Populi, Vox Dei που σημαίνει “Φωνή λαού, φωνή Θεού”.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια Followers πριν αποκλειστεί στις 8 Ιανουαρίου 2021.

“Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό”, είπε ο πρώην Πρόεδρος μέσω βίντεο όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter.

Είπε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup εταιρεία του Trump Media & Technology Group, η οποία, όπως είπε, είχε καλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πήγαινε “εξαιρετικά καλά”.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ