Δευτέρα 29/04/2024

Πρόεδρος Αμπάς: Οι ενέργειες της Χαμάς δεν αντιπροσωπεύουν τους Παλαιστίνιους

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μόνο η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) αντιπροσωπεύει τους Παλαιστίνιους, όχι η Χαμάς.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων WAFA, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Μαδούρο.

Ο Πρόεδρος Αμπάς τόνισε ότι οι πολιτικές, τα προγράμματα και οι αποφάσεις της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) αντιπροσωπεύουν τον παλαιστινιακό λαό ως τον μοναδικό νόμιμο εκπρόσωπο του παλαιστινιακού λαού και όχι οι πολιτικές οποιασδήποτε άλλης οργάνωσης.

Ο Μαχμούντ Αμπάς επανέλαβε την πλήρη απόρριψή του για τον εκτοπισμό του λαού από τη Λωρίδα της Γάζας, γιατί “αυτό θα ήταν μια δεύτερη Νάκμπα (καταστροφή) για τον λαό μας”.

Ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής καταδίκασε τη δολοφονία αμάχων και από τις δύο πλευρές και ζήτησε την απελευθέρωση αμάχων και από τις δύο πλευρές.

Επαναβεβαίωσε την απόρριψη της βίας, τη δέσμευση για διεθνή νομιμότητα και τις υπογεγραμμένες συμφωνίες, την ειρηνική λαϊκή αντίσταση και την πολιτική δράση ως δρόμο για την επίτευξη του παλαιστινιακού στόχου, τονίζοντας την αναγκαιότητα αναζήτησης πολιτικής λύσης που τερματίζει την κατοχή.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ