Τετάρτη 01/05/2024

Temu: Πως μπορούν να σε κλέψουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Πως μπορούν να σε κλέψουν χρήματα από την κάρτα εάν κάνεις online αγορά.

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει στο διαδίκτυο ή θα είδες βίντεο για το Temu σε Facebook, X (Twitter), Instagram, TikTok, YouTube και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά πάσα πιθανότητα θα είδες και unboxing βίντεο με προϊόντα που αγοράσθηκαν από την κινεζική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιθανώς θα είδες και θα διάβασες παράπονα ότι χρήστες αγόρασαν από το Temu και μετά είδαν να λείπουν επιπλέον χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό .

Μόνο και να σκεφτείς ότι μια εταιρεία που ξοδεύει δισεκατομμύρια ευρώ σε διαφήμιση παγκοσμίως “έκλεψε” 2 ευρώ από έναν λογαριασμό, καταρρίπτει τις καταγγελίες των influencers. Αλλά, ας δούμε πως μπορούν να σε κλέψουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό όταν θα νομίζεις ότι αγοράζεις από το Temu.

Μία από τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι απατεώνες του διαδικτύου είναι να δημιουργούν phishing ιστοσελίδες. Αυτές οι πλαστές ιστοσελίδες (websites) είναι ίδιες με τις πραγματικές. Έτσι, όταν βάζεις τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σου, τα βλέπουν και αυτοί. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξετε στο Facebook διότι, “τρέχουν” διαφημίσεις που προσποιούνται ότι είναι το Temu και δήθεν παρέχουν εργασία.

Δεν θα αναλύσουμε την μεθοδολογία, ούτε τις τεχνικές για ευνόητους λόγους. Αυτό που θα προτείνουμε είναι να προσέχετε ποια λινκ (υπερσυνδέσμους) πατάτε για να πάρετε τα κουπόνια 100 ευρώ για το Temu. Πρέπει να εμπιστεύεστε 100% αυτόν, αυτήν, αυτούς που σας τα προτείνουν.

Στην Ελλάδα, σχεδόν όλοι και όλες που κάνουν βίντεο με παράπονα κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό μετά από αγορές στο Temu, αναμεταδίδουν ό,τι είδαν σε ξενόγλωσσα βίντεο:
α.είτε για να αποκτήσουν απλά θεάσεις μιας και το Temu παραμένει στα trends του διαδικτύου
β.είτε γιατί προωθούσαν/προωθούν προϊόντα από άλλες πλατφόρμες (πχ Amazon, SHEIN) και τα “πήραν στην κράνα” γιατί δεν πρόλαβαν να μπουν στο πρόγραμμα του Temu
γ.είτε γιατί έτσι τους είπαν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται

Τώρα θα μου πείτε τί κάθομαι και γράφω. Εδώ υπάρχουν άτομα που δίνουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για να πάρουν επιστροφή από την Εφορία λόγω εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσής τους ενώ δεν ξεκίνησαν οι φορολογικές δηλώσεις ή να πάρουν κάποιο Pass ενώ όλα έχουν λήξει… Τέλος πάντων. Ότι γράψαμε παραπάνω, αυτά.

Εάν είσαι στην Ελλάδα ή την Κύπρο και θέλεις να αγοράσεις από το Temu με 100% ασφάλεια υπερσυνδέσμου με τα κουπόνια 100 ευρώ, κατέβασε την εφαρμογή από το ασφαλές λινκ: amyna.news/TemuCouponsGreeceCyprus

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ