Τετάρτη 08/05/2024

Το Twitter στα χέρια του Έλον Μασκ – Έρχεται η “εφαρμογή για τα πάντα”;

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, είναι πλέον και επισήμως ο ιδιοκτήτης του Twitter.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου διευθύνει τώρα το Twitter, την Tesla και τη SpaceX μαζί με δύο μικρότερες νεοφυείς επιχειρήσεις, τη Neuralink και την The Boring Company.

«Το πουλί ελευθερώθηκε», έγραψε ο Μασκ στο Twitter αργά την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022.

Το Twitter θα γίνει η “εφαρμογή για τα πάντα” X;

Ο Έλον Μασκ είχε πει ότι η αγορά του Twitter θα επιταχύνει τη δημιουργία του X, της πολυσυζητημένης εφαρμογής του για τα πάντα.

Αν και οι αναφορές ποικίλλουν σχετικά με τις πλήρεις προθέσεις του, ο Έλον Μασκ είχε αναφέρει στις αρχές Οκτωβρίου ότι η εξαγορά του Twitter θα έπαιζε ρόλο στη δημιουργία μιας σούπερ εφαρμογής ή αυτού που ο ίδιος έχει επίσης αναφέρει ως “εφαρμογή για τα πάντα“.

Επιστρέφει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter;

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αποκλείστηκε από Twitter, χαιρέτισε την αγορά του από τον Έλον Μασκ, αλλά είπε ότι σκοπεύει να μείνει μακριά από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

“Το Truth Social έχει γίνει κάπως φαινόμενο. Την περασμένη εβδομάδα είχε μεγαλύτερους αριθμούς από όλες τις άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των TikTok, Twitter, Facebook και των υπόλοιπων. Επίσης φαίνεται και λειτουργεί καλύτερα στο μάτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το Twitter είναι πλέον σε λογικά χέρια και δεν θα διοικείται πλέον από Ριζοσπαστικούς Αριστερούς Τρελούς και Μανιακούς που μισούν πραγματικά τη χώρα μας. Το Twitter πρέπει τώρα να εργαστεί σκληρά για να απαλλαγεί από όλα τα bots και τους ψεύτικους λογαριασμούς που το έχουν βλάψει τόσο πολύ. Θα είναι πολύ μικρότερο, αλλά καλύτερο. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!”, έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το Twitter. Εικόνα: Truth Social
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το Twitter. Εικόνα: Truth Social

Υπενθυμίζεται ότι το Twitter ανέστειλε οριστικά λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ δύο ημέρες μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, επικαλούμενος τον “κίνδυνο περαιτέρω υποκίνησης βίας”.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ