Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Πρόεδρος ΠΟΕΣ – Χρήστος Μαρινέλης: Το πρώτο του μήνυμα

Μετά την αποστρατεία του Ανέστη Τσουκαράκη, καθήκοντα Πρόεδρου της ΠΟΕΣ ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος, ΕΜΘ Αρχιλοχίας Χρήστος Μαρινέλης.

Χρήστος Μαρινέλης: Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Ουδείς αλάνθαστος. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣ, Χρήστος Μαρινέλης, στο πρώτο του μήνυμα, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο, δήλωσε ότι η ΠΟΕΣ θα συνεχίσει αταλάντευτα το έργο της δίπλα. “Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Ουδείς αλάνθαστος. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας.”, πρόσθεσε.

Αναλυτικά το μήνυμα:

“Αναλαμβάνοντας από σήμερα τα καθήκοντα του Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), λόγω της αποστρατείας του Προέδρου, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη, αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης και τη σημασία του έργου της εκπροσώπησης των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και μεγάλα. Όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή μπορούμε να τα αναδείξουμε και να πιέσουμε για την επίλυση τους. Ήδη διαχρονικά η Π.Ο.Ε.Σ. έχει αποδείξει την αξία της και έχει επιτύχει πολλά και σημαντικά που όλες και όλοι γνωρίζουμε.

Ας θυμηθούμε που ήμασταν πριν αποκτήσουμε συλλογική φωνή και έκφραση. Πρωτεργάτης της όλης αυτής προσπάθειας ο απερχόμενος Πρόεδρος Ανέστης Τσουκαράκης. Χάρη στις πολυετείς και αγόγγυστες προσπάθειές του όλες και όλοι εμείς αποκτήσαμε λόγο και φωνή, για να ακούγονται επιτέλους τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και να φτάνουν στα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Τον πήχη τον ανέβασε σε δυσθεώρητα ύψη. Δίπλα του μάθαμε πολλά. Δίπλα μας έμαθε πολλά. Ουδείς αναντικατάστατος λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά κάποια κενά είναι τρομερά δυσαναπλήρωτα.

Εγώ θέλω να του ευχηθώ καλή σύνταξη, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στον ιδιωτικό του βίο και να τον ευχαριστήσω θερμά για την τιμή, τη φιλία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας σε ό,τι τον χρειαστούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστώ επίσης στους συνοδοιπόρους αυτής της προσπάθειας. Θεωρώ δεδομένο ότι μαζί θα προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά. Διδαχτήκαμε πολλά από το παρελθόν. Έχουμε να κάνουμε ακόμη πιο πολλά στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει θέληση.

Η Π.Ο.Ε.Σ. θα συνεχίσει αταλάντευτα το έργο της δίπλα σε κάθε μια και κάθε έναν συνάδελφο. Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Ουδείς αλάνθαστος. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας. Προσωπικά, όπως άλλωστε έχω πράξει έως σήμερα, θα είμαι στη διάθεση της κάθε μίας και του κάθε ενός από εσάς. Δίπλα του και όχι απέναντι του. Καλή δύναμη σε όλους μας.”

Ακολουθήστε την ΑΜΥΝΑ στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι/ες όλες τις ειδήσεις.

Σχετικές Ειδήσεις

  • Διαβάστε Επίσης για:
  • ΠΟΕΣ