Πέμπτη 02/05/2024

ΚΚΕ: Δεν υπάρχουν “καλά” και “κακά” σωματεία στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν “καλά” και “κακά” σωματεία στις Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνει το ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με αφορμή σχόλια, τα οποία χαρακτηρίζει ως κακόβουλα, που αφορούσαν την συμμετοχή ή όχι συνδικαλιστικών ενώσεων των Στρατιωτικών στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η δήλωση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του κόμματος “Ριζοσπάστης”, έχει όπως παρακάτω:

“Με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που δημοσιεύτηκαν μετά την ετήσια εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) την 21/1/2024, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων προσκλήθηκαν όλες οι Ομοσπονδίες Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών, όλες οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, καθώς και άλλα Σωματεία που εκπροσωπούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα σχόλια περί διάκρισης σε “καλά” και “κακά” σωματεία δεν αφορούν το ΚΚΕ. Η επιλογή συμμετοχής ή όχι των προσκληθέντων φορέων στην εκδήλωση αφορά αποκλειστικά και μόνο την επιλογή που έκανε ο κάθε φορέας.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι ενοχλούνται από τη μαζική συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση, πάντως το ΚΚΕ, όπως κάνει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους και να στηρίζει τους αγώνες τους για τη λύση τους.”

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ