Τετάρτη 15/05/2024

Βαθμοί πανελληνίων 2023: Πότε βγαίνουν οι βαθμολογίες στο results minedu

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Αντίστροφη μέτρηση για να βγουν οι βαθμοί πανελληνίων 2023 στο results minedu

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας η τελική καταχώριση των βαθμολογιών για τις Πανελλήνιες 2023 θα ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023. Στη συνέχεια οι τελικές βαθμολογίες θα αποσταλούν στα σχολεία και θα αναρτηθούν οι βαθμοί πανελληνίων 2023.

Πώς θα δουν τους βαθμούς οι μαθητές

Οι υποψήφιοι θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας, στο results minedu, αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους (SMS).

Για να δείτε τους βαθμούς από το https://results.it.minedu.gov.gr/ συμπληρώνετε τον 8-ψήφιο κωδικό υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου και τα 4 κεφαλαία αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και έπειτα κάνετε “Είσοδο”.

Στη συνέχεια, μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν το Μηχανογραφικό Δελτίο ηλεκτρονικά στο https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/. Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής για Μηχανογραφικό για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλο Μηχανογραφικό για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ