Παρασκευή 17/05/2024

Ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες: Πότε είναι η πληρωμή 1000 ευρώ voucher ΔΥΠΑ σε ανέργους

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πότε είναι η πληρωμή 1000 ευρώ voucher ΔΥΠΑ σε ανέργους που πρακολούθησαν το πρόγραμμα στις ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες “Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα”.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε ότι από τις 15 Δεκεμβρίου, θα μπορούν οι 50.000 άνεργοι που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Ωφελούμενων του Β’ κύκλου της δράσης “Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα”, να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν

Έπειτα, ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας έως 200 ώρες. Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων από ανεξάρτητους φορείς και όσοι επιτύχουν θα λάβουν το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος που ανέρχεται σε έως 1.000 ευρώ (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης).

Πότε είναι η πληρωμή 1000 ευρώ voucher

Στο προηγούμενο πρόγραμμα οι ωφελούμενοι άνεργοι για να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα έπρεπε πρώτα να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση του προγράμματος στις “ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες”.

“Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι ωφελούμενοι να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται με βάση τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Οι ερωτήσεις που περιέχονται αφορούν στην αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης σε μια σειρά από τομείς όπως η οργάνωση, το περιεχόμενο και η αποτελεσματικότητα της κατάρτισης”, ανέφερε τότε η ΔΥΠΑ σε ανακοίνωσή της.

Η πληρωμή 1000 ευρώ voucher σε ανέργους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στις ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες “Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα” θα γίνει το 2024.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ