Κυριακή 19/05/2024

Πληρωμές voucher ΔΥΠΑ: Γιατί ωφελούμενοι δεν έχουν πληρωθεί

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Γιατί ωφελούμενοι του προγράμματος στις “ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες” δεν έχουν πληρωθεί το voucher των έως 1000 ευρώ ακόμη ενόσω έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο.

Στις 17 Μαρτίου η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές εκπαιδευτικών επιδομάτων σε ανέργους που ολοκλήρωσαν τα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, θα ξεκινήσουν εντός του επόμενου 20ημερου, ήτοι περί τις 10 Απριλίου, καθόσον είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία των απαραίτητων ελέγχων.

Αργότερα, στις 29 Μαρτίου, η ΔΥΠΑ, με νέα ανακοίνωσή της, ενημέρωνε ότι για να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται, οι ωφελούμενοι άνεργοι πρέπει να πρώτα να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση του προγράμματος στις “ψηφιακές – πράσινες δεξιότητες”.

Αν και αρκετοί άνεργοι συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο δεν έχουν δει ακόμα τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Γνωρίζουμε ότι ξεκίνησαν κάποιες πληρωμές, πλην όμως δεν είναι σαφές το χρονοδιάγραμμα και η σειρά που ακολουθείται και αρκετοί επικοινώνησαν με την ΑΜΥΝΑ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους γιατί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη καθώς και την αγωνία τους εάν θα πληρωθούν από τη ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα ή έπειτα.

Άγνωστο παραμένει εάν η ΔΥΠΑ ελέγχει συγκεντρωτικά τα τμήματα ή κατά άτομο. “Εάν τα ελέγχει συγκεντρωτικά και κάποιος ωφελούμενος δεν συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο, τότε μένει απλήρωτο ολόκληρο το τμήμα;”, αναρωτιούνται ορισμένοι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ