Τετάρτη 15/05/2024

Πανελλήνιες 2023: Βγήκαν οι βαθμολογίες – Υπολογισμός μορίων

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Άνοιξε η πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr με τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες 2023 – Υπολογίστε τα μόρια στο markcalc

Άνοιξε το results.it.minedu.gov.gr και οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) χρησιμοποιώντας τον μοναδικό 8ψήφιο κωδικό τους.

Στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Πανελλήνιες 2023 Υπολογισμός μορίων

Το Υπουργείο Παιδείας διαθέτει εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων με βάση τους βαθμούς των μαθημάτων των πανελληνίων εξετάσεων.

Πανελλήνιες 2023 Υπολογισμός μορίων στο markcalc.it.minedu.gov.gr
Πανελλήνιες 2023 Υπολογισμός μορίων στο markcalc.it.minedu.gov.gr

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο υπολογισμού του συνολικού αριθμού των μορίων, οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τους γραπτούς βαθμούς τους στα τέσσερα εξεταζόμενα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού, που ανήκουν.

Ο κάθε βαθμός πολλαπλασιάζεται με τον αντίστοιχο Συντελεστή Βαρύτητας. Τα τέσσερα γινόμενα προστίθενται. Το τελικό άθροισμα πολλαπλασιάζεται επί χίλια. Με αυτό τον τρόπο, προκύπτει ο συνολικός αριθμός μορίων κάθε υποψηφίου για κάθε Σχολή, Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος.

Ο βαθμός του κάθε μαθήματος, εκφράζεται στην εικοσάβαθμη κλίμακα με προσέγγιση δεκάτου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://markcalc.it.minedu.gov.gr/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ