Τρίτη 21/05/2024

Λάρισα: Θρήνος και ερωτήματα για το θάνατο της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Θρήνος και ερωτήματα στην Λάρισα για τον ξαφνικό θάνατο της Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου.

Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν «κεραυνός» στην γειτονιά της στη συνοικία του Ιπποκράτη στην Λάρισα.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου είχε εισαχθεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων πέρυσι, το 2021 και το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι έμελλε να είναι και το τελευταίο.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου
Η Θάλεια Κορδαμπάλου

Η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος, σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε παρά τα αντιπυρετικά και αντιβίωση που έλαβε.

Τα δύο πολεμικά πλοία με τα οποία πραγματοποιούνταν ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ και Πλοίο Γενικής Υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ κατέπλευσαν επειγόντως στις 23 Αυγούστου 2022 στη Νάπολη της Ιταλίας και η άτυχη Θάλεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Del Mare.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία και εισήχθη στη ΜΕΘ τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου.

Η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου έχασε τη μάχη τις πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΘΕΠ τα 2 πολεμικά πλοία είχαν καταπλεύσει νωρίτερα στο λιμάνι Λα Γκουλέτ στην Τυνησία.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αναφέρει ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου διερευνώνται.

Μόνο απέραντη θλίψη και δάκρυα στα μάτια μπορεί να φέρει το γεγονός ότι στην ανάρτησή της στο facebook, που με τόσο υπερηφάνεια ανέφερε ότι άρχισε να φοιτά στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μόλις ένα χρόνο πριν, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι εύχονται “Καλό Παράδεισο” και συλλυπούνται τους γονείς της Στέλιο και Μαρία και τον αδελφό της Θανάση.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ