Δευτέρα 29/04/2024

Πειραιάς: Έκανε μεροκάματα ο Αστυνομικός που σκοτώθηκε

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Έκανε μεροκάματα ο Αστυνομικός που σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσαν μπάζα στο Πασαλιμάνι.

Ο 31χρονος Αστυνομικός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος της ομάδας ΔΙΑΣ, με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών, για να συμπληρώσει το εισόδημά του, είχε επιλέξει να κάνει μεροκάματα δουλεύοντας σε φορτηγό.

Στις 16 Απριλίου 2024 κατέρρευσε κτίριο στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι κατά τη διάρκεια εργασιών και τα υλικά καταπλάκωσαν τον Αστυνομικό και εργάτες. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το φορτηγό τον Αστυνομικό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αντί να κάθεται στην άδειά του, επέλεξε να δουλέψει. Μη νόμιμα, ναι. Γιατί όμως; Να μας πει η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εάν ένας Αστυνομικός με τον μισθό που παίρνει μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Αθήνα με τα ενοίκια να είναι στα ύψη.

Ο μισθός ενός Ειδικού Φρουρού με τα χρόνια υπηρεσίας του Άγγελου που σκοτώθηκε είναι περίπου 700-800 ευρώ χωρίς τις βραδυνές υπηρεσίες. Στην ίδια τύχη είναι και οι Μόνιμοι Λοχίες, Κελευστές και Σμηνίες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Άγγελος επέλεξε να δουλέψει. Το ότι φθάσαμε στο 2024 και απαγορεύεται να κάνεις δεύτερη δουλειά ή να θεώρησε κακός από διάφορους όταν θες να δουλέψεις παραπάνω είναι ένα θέμα. Κάποιοι θα πούνε ότι το σύστημα σε θέλει υποταγμένο μέσα στις πόλεις για να σε κάνει ό,τι θέλει.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ