Τετάρτη 15/05/2024

Κυβέρνηση: Φράχτης σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Επέκταση του φράχτη στον Έβρο, σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου, αποφάσισε η Κυβέρνηση.

Άμεσα κατασκευάζονται τα πρώτα 35 χιλιόμετρα από τα 140 χλμ για να “σφραγίσει” ο Έβρος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος , σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, είπε ότι ο φράκτης θα αναγερθεί σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου και η κατασκευή των πρώτων 35 χιλιομέτρων είναι άμεση.

“Έχει αποφασίσει το ΚΥΣΕΑ και είναι ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να το υλοποιήσει, να κατασκευαστεί φράχτης σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου”, είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη η άμεση απόφαση που υπάρχει είναι για την κατασκευή 35 χιλιομέτρων στο κεντρικό σημείο, από το σύνολο των 140 χιλιομέτρων στα σύνορα, με προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων ευρώ.

“Το ΓΕΕΘΑ, έχει ολοκληρώσει την μελέτη, είμαστε απολύτως έτοιμοι και περιμένουμε την τυπική έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να κάνουμε έναν γρήγορο και άμεσο διαγωνισμό”, σημείωσε.

Η νέα επέκταση των 35 χλμ. του φράχτη αφορά στον κεντρικό Έβρο, στις περιοχές ανάμεσα σε Ψαθάδες Διδυμότειχου και Κορνοφωλιά Σουφλίου.

Αποτράπηκε παράνομη εισβολή 256.000 ατόμων

“Η Ελληνική Αστυνομία με την παρουσία της απέτρεψε την παράνομη εισβολή στη Χώρα 256.000 παρανόμων μεταναστών”, ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ