Δευτέρα 29/04/2024

Κρήτη: Δομές θα στήσει η Κυβέρνηση για τους παράνομους μετανάστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Δομές θα στήσει η Κυβέρνηση για τους παράνομους μετανάστες που έρχονται σε Κρήτη και Γαύδο.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη και συμμετείχε σε συσκέψεις στην Περιφέρεια.

Σε σύσκεψη με μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κρήτης, ο Δημήτρης Καιρίδης δήλωσε ότι πήγε για να ακούσει και να συζητήσει και όχι για να κάνει ανακοινώσεις.

“Με αμοιβαία συνεννόηση και κατανόηση, θα πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας, της ευταξίας και της δυναμικότητας της Κρήτης, μέσω της αποτελεσματικής και έγκαιρης διαχείρισης της όποιας μεταναστευτικής πίεσης, χωρίς αρρυθμίες”, πρόσθεσε.

Σε μία από τις συσκέψεις στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Νίκος Σπυριδάκης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Διοικητής της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης και η Διοικήτρια της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ, Πλοίαρχος Δήμητρα Χασιώτη.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν αφήσει η Κυβέρνηση την Κρήτη, την “μεγάλη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού” να γίνει όπως η Ρόδος το 2023, όταν οι παράνομοι μετανάστες κατέκλυσαν τις πλατείες.

Χάρτης με τα ΚΥΤ, ΚΕΔ και τις Δομές στην Ελλάδα. Εικόνα (επεξεργασμένη): Google Maps
Χάρτης με τα ΚΥΤ, ΚΕΔ και τις Δομές στην Ελλάδα. Εικόνα (επεξεργασμένη): Google Maps

Όπως μεταδίδει το cretaone.gr θα δημιουργηθούν στην Κρήτη δύο δομές για την, προσωρινή κατά τον υπουργό, φιλοξενία των παράτυπων αλλοδαπών.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ