Σάββατο 27/04/2024

Καιρίδης: Επισπεύδονται οι καταγραφές αλλοδαπών στο ΚΕΔ Σάμου και η αποσυμφόρηση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Επισπεύδονται οι καταγραφές αλλοδαπών στο ΚΕΔ Σάμου και η αποσυμφόρηση του νησιού.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Μπρα ντε φερ”, με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή.

Ο Υπουργός είπε, πέρα των άλλων ότι, λόγω των διαμαρτυριών των αλλοδαπών, που φιλοξενούνται σε δομές των νησιών, για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, έχουν ληφθεί μέτρα, όπως η ενίσχυση τα νησιών με αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ. Άραγε, αυτές οι εργατοώρες των Αστυνομικών δεν θα μπορούσαν να “χρησιμοποιηθούν” για την πάταξη της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών, για περιπολίες σε γειτονίες κοκ;

Ο Δημήτρης Καιρίδης αναφέρθηκε ακόμα μία φορά, με αφορμή τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις Κλειστές Ελεγχόμενες Δομές, στο “ακροδεξιό σάιτ από την Ουγγαρία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους αναστατώσεις” και σε έναν “Ισραηλινό δημοσιογράφο” λέγοντας ότι υπάρχει “ένας πόλεμος προπαγάνδας”.

Τονίζουμε ότι, τα βίντεο στα οποία αναφέρεται είναι διαθέσιμα στον οποιοδήποτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης -κυρίως στο tiktok- και δεν είναι κρυφά.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είπε επίσης ότι, έστειλε ειδικό συνεργείο στη Σάμο για να “επισπευθούν οι καταγραφές και η αποσυμφόρηση“. Δεν είπε όμως ότι, η αποσυμφόρηση επιτυγχάνεται με την μεταφορά των αλλοδαπών στην ενδοχώρα. Στην ενδοχώρα, αλλά πού; Παντού, ώστε να ενσωματωθούν ευκολότερα με αυτούς που ήδη διαδηλώνουν.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ