Τετάρτη 15/05/2024

Κρίσεις Αρχηγών 2024: “Κουβά” θα πάνε οι προβλέψεις – Ποια είναι τα δεδομένα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

“Κουβά” θα πάνε οι προβλέψεις για ακόμα μία χρονιά για τις ετήσιες κρίσεις Αρχηγών ΓΕ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως κάθε τέλος χρόνου, έτσι και φέτος, ξεκίνησαν τα άρθρα με πληροφορίες που δεν τις λες και Α1, για το ποιος θα είναι Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ μετά τις κρίσεις Ενόπλων Δυνάμεων τον Ιανουάριο 2024.

Κρίσεις Αρχηγών 2024

Όσον αφορά στις κρίσεις για το 2024 στις Ένοπλες Δυνάμεις τα δεδομένα για τους Αρχηγούς των 4 Γενικών επιτελείων είναι τα παρακάτω:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κλείνει 4 χρόνια στα καθήκοντα και σύμφωνα με το Νόμο 4407/2016 η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ είναι το μέγιστο 4 έτη (3+1).

Σύμφωνα με το Νόμο 4407/2016 η θητεία των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ είναι μέγιστο τα 3 έτη (2+1).

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ανέλαβαν τα καθήκοντα του Αρχηγού το 2023.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς είναι Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας από το 2022.

Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι στις κρίσεις Αρχηγών 2024, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα αποστρατευθεί και οι 3 άλλοι Αρχηγοί ή θα παραμείνουν στις θέσεις τους ή θα αποστρατευθούν (πιθανότερο σενάριο) ή ένας από αυτούς θα γίνει ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή συνδυασμός αυτών.

Αυτά είναι τα μοναδικά ασφαλή συμπεράσματα. Όλα τα υπόλοιπα εντάσσονται το λιγότερο στην κατηγορία GOSSIP Ενόπλων Δυνάμεων και το περισσότερο στο marketing Αρχηγών.

Ο νοών νοείτω, όπως έλεγε ο Αστέρης στα καλύτερά μας χρόνια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ