Σάββατο 18/05/2024

Κακοκαιρία ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ: Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική 3/2/23

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 20:00, για την κακοκαιρία ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα επιχειρησιακά σχέδια για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός στην έκτακτη ενημέρωση για τα επερχόμενη κακοκαιρία ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ.

Ταυτόχρονα, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εκδηλωθούν τα φαινόμενα, έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης εφόσον απαιτηθεί, ώστε κατά την εξέλιξη των Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής τόνισε ότι “πλέον είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικά μέσα.”

Σημείωσε επίσης ότι από αύριο το πρωί,η Αστυνομία θα πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους.

Επίσης όπως ανέφερε, είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση.

Η Πυροσβεστική απευθύνει “ισχυρή σύσταση στους πολίτες, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.”

Κατόπιν, ο Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός επισήμανε ότι σε περίπτωση που κάποιος είναι αναγκαίο να μετακινηθεί, προτού ξεκινήσει, να ενημερωθεί:

  • για την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και
  • για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Νωρίτερα η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για την κακοκαιρία ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ