Σάββατο 18/05/2024

Black Friday στην Ελλάδα: Πότε είναι φέτος – Προετοιμασία για αγορές με προσφορές

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ, η μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων έχει πλέον κατακτήσει και την Ελλάδα. Μάθετε πότε είναι η Black Friday 2023 στην Ελλάδα.

Η κύρια έλξη σε αυτό το εμπορικό γεγονός της Black Friday είναι οι μεγάλες εκπτώσεις που προσφέρουν οι έμποροι σε προϊόντα και υπηρεσίες. Οι καταναλωτές αναμένουν αυτήν την ημέρα για να αγοράσουν ακριβά αγαθά όπως ηλεκτρονικά, ρούχα, παπούτσια, και άλλα, σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τον κανονικό τους κόστος.

Ταυτόχρονα, οι καταναλωτές πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τις προσφορές και τις εκπτώσεις, και να αναζητούν την καλύτερη δυνατή συμφέρουσα ενώ δεν πρέπει να παρασύρονται από αχρείαστες αγορές.

Πότε είναι η Black Friday στην Ελλάδα

Η Black Friday, που προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνές φαινόμενο του εμπορίου και του καταναλωτισμού. Παραδοσιακά συνδέεται με την περίοδο των εορτών των “Ευχαριστιών” στις ΗΠΑ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κατακλύσει τις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής.

Η Black Friday είναι την ημέρα μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών. Φέτος, η ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ πέφτει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Φέτος είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήστε τα εκπτωτικά κουπόνια 100 ευρώ που σας προσφέρει η ΤΕΜΟΥ για να κάνετε online αγορές. Δείτε τι είναι η Temu εδώ.

Black Friday στην Ελλάδα: Προετοιμασία για αγορές-προσφορές

Τρεις συμβουλές για να αξιοποιήσετε πλήρως την Black Friday στην Ελλάδα για αγορές σε ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα μέχρι ρούχα, παπούτσια και δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και εσάς:

  • Έρευνα και Προετοιμασία: Προσδιορίστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και αναζητήστε τις τιμές τους πριν από την Black Friday. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις πραγματικές εκπτώσεις.
  • Εγγραφείτε για Ενημερώσεις: Εγγραφείτε στα newsletters των αγαπημένων σας καταστημάτων για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις προσφορές.
  • Σχεδιάστε το Προϋπολογισμό: Καθορίστε έναν προϋπολογισμό και προσπαθήστε να τον τηρήσετε. Είναι εύκολο να ξεφύγετε κατά τη διάρκεια της Black Friday λόγω των πολλών προσφορών.

Με προετοιμασία, προσοχή και έξυπνες αγορές, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη γιορτή των εκπτώσεων και να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ