Τετάρτη 15/05/2024

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023: Σήμερα 6/7 στο Results it minedu οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Σήμερα 6/7/2023 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2023 στα ειδικά μαθήματα στο results.it.minedu.gov.gr οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 περί τις 10:00 η ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμοί των Πανελληνίων 2023 για τα ειδικά και μουσικά μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Πώς θα δουν τους βαθμούς οι μαθητές

Οι υποψήφιοι θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας, στο results minedu, αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους (SMS).

Για να δείτε τους βαθμούς από το https://results.it.minedu.gov.gr/ συμπληρώνετε τον 8-ψήφιο κωδικό υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου και τα 4 κεφαλαία αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και έπειτα κάνετε “Είσοδο”.

Στη συνέχεια, μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν το Μηχανογραφικό Δελτίο ηλεκτρονικά στο https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/. Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής για Μηχανογραφικό για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλο Μηχανογραφικό για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Νωρίτερα από το Μηχανογραφικό Δελτίο θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ