Δευτέρα 06/05/2024

Σι Τζινπίνγκ: Η Κίνα θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία για πόλεμο

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Σι Τζινπίνγκ φορώντας στρατιωτική στολή είπε πρέπει να ενισχυθεί η στρατιωτική εκπαίδευση και προετοιμασία για πόλεμο.

Ο Σι Τζινπίνγκ επιθεώρησε στις 8 Νοεμβρίου 2022, το Κοινό Κέντρο Διοίκησης Επιχειρήσεων της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής και τόνισε την εφαρμογή του πνεύματος του 20ου Εθνικού Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας για την ενίσχυση της στρατιωτικής εκπαίδευσης και την προετοιμασία για πόλεμο.

Τόνισε ότι ολόκληρος ο στρατός πρέπει να εστιάσει όλη την ενέργειά του στη μάχη, να επιταχύνει τη βελτίωση της ικανότητάς του να κερδίζει και να εκπληρώσει αποτελεσματικά την αποστολή και τα καθήκοντα του στη νέα εποχή.

Ο Σι Τζινπίνγκ τόνισε ότι “σήμερα, εγώ και μια ομάδα ανθρώπων από την Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή ήρθαμε στο Κοινό Κέντρο Διοίκησης για να δείξουμε την αποφασιστικότητα της νέας Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής να εφαρμόσει το πνεύμα του 20ου Εθνικού Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας για να ενισχύσει συνολικά τη στρατιωτική εκπαίδευση και την προετοιμασία για πόλεμο.”

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και Πρόεδρος του Κράτους, Σι Τζινπίνγκ με στρατιωτική στολή. Εικόνα: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και Πρόεδρος του Κράτους, Σι Τζινπίνγκ με στρατιωτική στολή. Εικόνα (screenshot) της σελίδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ο Σι Τζινπίνγκ σημείωσε ότι “επί του παρόντος, ο κόσμος υφίσταται ταχεία εξέλιξη μεγάλων αλλαγών που δεν έχουν παρατηρηθεί εδώ και έναν αιώνα, η αστάθεια και η αβεβαιότητα της κατάστασης ασφαλείας της χώρας μου αυξάνεται και το έργο του στρατιωτικού αγώνα είναι επίπονο.”

Επισημαίνεται ότι ο Σι Τζινπίνγκ δεν φοράει πρώτη φορά στρατιωτική στολή. Στις επισκέψεις του ως Πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής και Γενικός Διοικητής της Στρατιωτικής Επιτροπής (δύο τίτλους που έχει επιπλέον) φοράει σχεδόν πάντα στρατιωτική στολή.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ