Δευτέρα 20/05/2024

Πέθανε η Σινέντ Ο’ Κόνορ σε ηλικία 56 χρονών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πέθανε η Ιρλανδή μουσικός και τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ σε ηλικία 56 χρονών.

Αυτό ανακοίνωσε η οικογένειά της.

“Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ”, ανέφερε η οικογένειά της σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ιρλανδική δημόσια τηλεόραση RTE.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ θριάμβευσε τη δεκαετία του ’90 χάρη στο τραγούδι “Nothing Compares 2 U”, σε σύνθεση του Prince. Καταξιωμένη για τη φωνή και τη σύνθεση τραγουδιών της, η ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο ήταν επίσης ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αστέρια της ποπ.

Η τραγουδίστρια, η οποία μιλούσε συχνά για το σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στην Καθολική Εκκλησία, έγινε πρωτοσέλιδο το 1992 όταν έσκισε μια φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ ενώ εμφανιζόταν ως καλεσμένη στο Saturday Night Live.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Oprah Winfrey Show το 2007, η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και υπέφερε από σκέψεις αυτοκτονίας.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ ανησύχησε τους θαυμαστές της τον Αύγουστο του 2017 όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο δακρυσμένη μιλούσε ότι αισθάνεται «αυτοκτονία» λόγω των προβλημάτων ψυχικής της υγείας.

Τον Οκτώβριο του 2018 την είδε να ανακοινώνει ότι ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Shuhada’ Davitt.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο 17χρονος γιος της Shane βρέθηκε νεκρός αφού είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος δύο ημέρες νωρίτερα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ