Παρασκευή 17/05/2024

Κιλιτσντάρογλου: Δεν θα δεχθούμε δημογραφικές αλλαγές στην ίδια μας τη χώρα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Πρόεδρος του CHP και υποψήφιος για την προεδρία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι θα στείλει τους πρόσφυγες πίσω στην πατρίδα τους εντός δύο ετών, εάν κερδίσουν τις εκλογές στις 14 Μαΐου και έρθουν στην εξουσία.

Μιλώντας σε ένα συνοριακό χωριό της νότιας επαρχίας Χατάι της Τουρκίας, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε:

“Θα στείλουμε τους Σύρους αδελφούς και αδελφές μας πίσω στην πατρίδα τους το αργότερο σε δύο χρόνια, και θα το κάνουμε αυτό χωρίς να φέρουμε καμία ντροπή στο ευγενές έθνος μας, χωρίς να αφήσουμε το έθνος μας να χαρακτηριστεί ως ρατσιστικό. Θέλω να το μάθουν όλοι αυτό.”

Ο Κιλιτσντάρογλου πρόσθεσε ότι η νέα κυβέρνηση υπό την προεδρεία του θα στείλει επίσης πίσω τους Αφγανούς και άλλους πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα από την οποία προέρχονται.

“Θέλω η Συρία, το Ιράν και το Αφγανιστάν να το γνωρίζουν αυτό… Δεν έχουμε καμία κρυφή ατζέντα, ούτε έχουμε καμία προκατάληψη για καμία χώρα ή ξένο υπήκοο, εν ολίγοις εναντίον ξένων. Παρόλα αυτά, θέλουμε να ζούμε ελεύθερα στη χώρα μας. Δεν θα δεχθούμε δημογραφικές αλλαγές στην ίδια μας τη χώρα.”

Τονίζοντας τη ζωτική σημασία της ασφάλειας των συνόρων για όλα τα έθνη, ο Κιλιτσντάρογλου συνέχισε λέγοντας ότι η υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας της Τουρκίας μέσω της ασφάλειας των συνόρων είναι “χρέος τιμής”.

“Σίγουρα θα κάνουμε το αντίστροφο από αυτό που έκανε ο σημερινός πρόεδρος. Κανείς δεν θα μπορεί πλέον να περάσει ελεύθερα στην Τουρκία μέσω των συνόρων”, κατέληξε.

Την ίδια ώρα δημοσκοπήσεις στην Τουρκία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 14ης Μαΐου 2023 δίνουν προβάδισμα στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ