Σάββατο 27/04/2024

Ερντογάν: Κύριε Μητσοτάκη σταματήστε τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

“Πόνο” μοιράζει στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο αεροπλάνο που επέστρεφε από το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου και το Αζερμπαϊτζάν, όπου πραγματοποίησε τις πρώτες επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό μετά τις εκλογές.

Σε δηλώσεις του για τις εκλογές στην Ελλάδα και τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας τη νέα περίοδο, ο Ερντογάν είπε:

“Μετά την εκλογή μας, ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε και μου έδωσε συγχαρητήρια. Υπήρξε μια τέτοια διαδικασία. Επομένως, αν τύχει στο Βίλνιους, δεν θα διστάσουμε να συναντηθούμε. Είμαστε δύο γειτονικές χώρες. Αρκεί να μην δοθούν αντίθετα μηνύματα, πιστεύουμε ότι δεν είναι δυνατό να αυξηθεί η επιθετικότητα αλλά να μειωθεί.”

“Κύριε Πρωθυπουργέ (σσ εννοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη), σταματήστε αυτόν τον οπλισμό τώρα. Πού θα φτάσετε λοιπόν με αυτόν τον οπλισμό; Η Αμερική σας δίνει συνεχώς πολλά όπλα. Το αγοράζετε ή σας τα δίνει δωρεάν;”, πρόσθεσε ο Ερντογάν.

“Μάλλον θα μιλήσουμε για όλα αυτά μαζί. Να ξέρετε ότι υπάρχουμε για να μειώσουμε τους εχθρούς μας, όχι για να τους αυξήσουμε. Αυτή είναι η Τουρκία, αυτός είναι ο Ερντογάν”, κατέληξε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ