Τετάρτη 22/05/2024

ΗΠΑ: Απαγόρευση του TikTok από smartphone της Κυβέρνησης

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Το TikTok έχει πλέον απαγορευτεί σε οποιαδήποτε συσκευή ανήκει και διαχειρίζεται η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ

Το μήνυμα e-mail προς το προσωπικό ανέφερε ότι οποιοσδήποτε διαθέτει TikTok στη συσκευή του θα ενημερωθεί για την κατάργησή του και ότι οι μελλοντικές λήψεις της εφαρμογής απαγορεύονται.

Την περασμένη εβδομάδα το Κογκρέσο ενέκρινε νομοσχέδιο δαπανών 1,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη που απαγορεύει το TikTok από κυβερνητικές συσκευές.

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ μόλις ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπογράψει τη νομοθεσία. Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 19 πολιτείες των ΗΠΑ έχουν αποκλείσει εν μέρει την εφαρμογή από συσκευές που διαχειρίζονται από το κράτος για λόγους ασφαλείας.

Το TikTok είναι πλατφόρμα δημιουργίας και κοινοποίησης βίντεο μικρής διάρκειας, η οποία διατίθεται ως εφαρμογή για iOS, Android και Windows συσκευές. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2017 από την κινέζικη εταιρεία ByteDance, για αγορές εκτός της Κίνας.

Υπενθυμίζεται ότι τέλη Νοεμβρίου, ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την πώληση νέου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού από την κινεζική Huawei και την ZTE επειδή αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ