Τρίτη 07/05/2024

Microsoft: Τεχνολογία ChatGPT σε Bing και Edge

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Microsoft αποκαλύπτει τη νέα αναζήτηση Bing και το πρόγραμμα περιήγησης Edge που υποστηρίζεται από την τεχνολογία ChatGPT του OpenAI

Η Microsoft παρουσίασε επίσημα την πολυαναμενόμενη αναβάθμισή της στην αναζήτηση Bing και ναι, έχει να κάνει με το ChatGPT.

Το “νέο Bing”, όπως το αποκαλεί η Microsoft, προσφέρει μια λειτουργία συνομιλίας, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις σε φυσική γλώσσα.

Η λειτουργία χρησιμοποιεί μια ενημερωμένη έκδοση του μοντέλου γλώσσας τεχνητής νοημοσύνης που έχει δημιουργηθεί από την OpenAI που στηρίζει το ChatGPT -γνωστό ως “Μοντέλο Προμηθέας”- το οποίο προσφέρει περισσότερες ενημερωμένες πληροφορίες με σχολιασμένες απαντήσεις.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Microsoft για την “επανεφεύρεση της αναζήτησης” στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε η εταιρεία στο YouTube:

Η νέα έκδοση του Bing είναι διαθέσιμη σήμερα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σε “περιορισμένη προεπισκόπηση” όμως.

Η εταιρεία λέει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει έναν περιορισμένο αριθμό ερωτημάτων και να εγγραφεί για πλήρη πρόσβαση. Η Microsoft λέει ότι σχεδιάζει να αρχίσει να κυκλοφορεί την πλήρη έκδοση σε εκατομμύρια ανθρώπους “τις επόμενες εβδομάδες”.

Μία ημέρα μετά η Google παρουσίασε το Bard, “μια πειραματική υπηρεσία συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ