Πέμπτη 09/05/2024

Έβρος: Αλλοδαπός μετέφερε 8 πιστόλια από την Τουρκία στην Ελλάδα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Αλλοδαπός εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία και μετέφερε 8 πιστόλια και 997 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες (9/12/2022) το πρωί, στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο αλλοδαπός εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 997 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 8 πιστόλια. Εικόνα: Ελληνική Αστυνομία
Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 8 πιστόλια. Εικόνα: Ελληνική Αστυνομία

Ο αλλοδαπός εισήλθε στην Ελλάδα μαζί με άγνωστο προς το παρόν άτομο το οποίο αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σημειώνεται ότι οι διακινητές όπλων χρησιμοποιούν τον Έβρο για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα οπλισμό, κυρίως πιστόλια. Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Μαρτίου 2022 συνελήφθη αλλοδαπός με 10 τουρκικά πιστόλια 9mm και στις 20 Μαρτίου 2022 συνελήφθη και άλλος αλλοδαπός που μετέφερε 19 πιστόλια και πάνω από 2 κιλά κατεργασμένη κάνναβη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ