Πέμπτη 09/05/2024

Έβρος: Νέα σύλληψη αλλοδαπού με 19 πιστόλια

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Αλλοδαπός συνελήφθη στον Έβρο. Μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 19 πιστόλια και πάνω από 2 κιλά κατεργασμένη κάνναβη

Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής το πρωί της 18ης Μαρτίου 2022, στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι εισήλθε παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία, μεταφέροντας όπλα και ναρκωτικές ουσίες.

Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 19 πιστόλια και πάνω από 2 κιλά κατεργασμένη κάνναβη. Φωτογραφία: ΕΛΑΣ

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο αλλοδαπός εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 2 κιλών και 30γραμμαρίων και έξι (6) φυσίγγια.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται ότι πρωινές ώρες της 4ης Μαρτίου 2022 συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός με 10 πιστόλια τύπου Kuzey A-100.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ